Stire

Cazuri, hazuri şi necazuri locale

20.08.2009 ⋅ 0 comentarii

Ce ne enerveazăSunt extrem de deranjanţi la vedere stâlpii verzi care ne-au năpădit oraşul. Sunt inacceptabil de groşi, de deşi şi de verzi. Chiar şi superba clădire a Primăriei trebuie să sufere din cauza celor pe care îi găzduieşte şi care iau astfel de decizii ce afectează Aradul pe termen lung şi poate chiar iremediabil. Doi astfel de stâlpi au fost plantaţi aşadar şi în faţa acestui monument arhitectural.

Omul potrivit Omul potrivit al zilei este Ioan Nagy director la şcoala din Şomoşcheş pentru implicarea în organizarea zilelor satului dar şi pentru priceperea de care a dat dovadă în conducerea unităţii de învăţământ pe care o manageriază.

Părerea eiGeta Onu nu se dezminte şi şochează prin declaraţii. Supărată pe unii federali, după ce a fost retrogradată echipa în Liga a III-a, oficialul din Aradul Nou crede că unele persoane din FRF nu-şi merită salariul. „Nu mă refer la Mircea Sandu sau Ionuţ Lupecu, ci la acele persoane din comisii care judecă după ureche cazurile”, este de părere Geta Onu.

Pssst!S-ar putea ca elevii să aibă o surpriză la începerea anului şcolar. Se pare că sindicaliştii discută despre posibilitatea unei greve generale chiar în primele zile de şcoală. Intenţia lor a fost să organizeze greva pe parcursul celei de-a doua sesiuni a bacalaureatului. Principala nemulţumire, alături de problema salariilor este reducerea posturilor din învăţământ.  

www.observator.info „Nu o să se rezolve nimic până nu o să se întâmple şi la noi o tragedie soldată cu moarte de om aşa cum s-a mai întâmplat în alte judeţe, până atunci se îngrădeşte eventula zona cu o panglică în cel mai bun caz sau se solicită pompierii pentru îndepărtarea ornamentelor dar mai rar” este comentariul pe care îl postează o cititoare la articolul despre clădirile vechi ale Aradului.

Sursa: Observator.info

Autor: observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro