Stire

Geta Onu: ?Mi-a fost ruşine la Giarmata că sunt preşedinte la ACU?

03.09.2009 ⋅ 0 comentarii

Geta Onu a digerat greu înfrângerea din etapa trecută de la Giarmata şi spune că nu s-a simţit niciodată de când a intrat în fotbal aşa umilită. Preşedintele executiv de la ACU şi-a avertizat deja fotbaliştii că nu va mai tolera nici un eşec şi va umbla serios la salariile fotbaliştilor.
Daniel Berar
- „Bomba” a explodat la Giarmata. ACU a pierdut în faţa unei echipe de Liga a IV-a. Ce s-a întâmplat?- Nu s-a întâmplat nimic doar faptul că am pierdut, din păcate. Sunt şi acum foarte supărată, deşi au trecut câteva zile. Nu m-am simţit niciodată aşa de umilită de când am intrat în fotbal. Pur şi simplu mi-a fost ruşine că sunt preşedinte la această echipă.
- Totuşi, ca valoare a lotului, ACU este cu mult peste Giarmata...- Aşa este, dar nu a fost suficient doar să ne prezentăm la meci şi să ne întoarcem cu trei puncte. Fotbaliştii la acest aspect au păcătuit. Au crezut că doar simpla lor prezenţă în teren le asigură victoria. Iată că s-au înşelat şi eu nu mai tolerez nimic. Am făcut atâtea pentru această echipă, mă bat cu toată lumea, iar fotbaliştii m-au făcut de râs. Mă repet şi vă spun că m-am simţit umilită. Lângă autocar, acolo de unde am urmărit meciul, a stat pe un tractor un om cu un copil mic şi mi-a spus că special pentru ACU a venit la meci, pentru a vedea o echipă de Liga a II-a. După pauză nu l-am mai văzut. Şi-a dat seama că a venit degeaba, deoarece noi nu am arătat ca o echipă care a evoluat în eşalonul secund.- Am înţeles că nu aţi mai rezistat până la antrenamentul de luni şi i-aţi băgat pe fotbalişti în şedinţă...- Aşa este. În drum spre Arad ne-am oprit la o benzinărie şi am avut o discuţie bărbătească cu fotbaliştii. De acum încolo, cine nu-mi arată că are valoare pleacă. Le-am spus că, dacă nu vor să mai joace la ACU, să plece. Îi las să plece gratis. Nu mai vreau să mai fiu umilită. Cine nu joacă aşa cum vreau eu pleacă, chiar dacă va trebui să renunţ la toată echipa. Am cu cine să continui. Îmi duc grupa de juniori republicani de la Salonta.   - Pregătiţi şi unele penalizări pentru fotbaliştii care v-au dezamăgit?- Normal. V-am spus că nu mai tolerez nimic. Fotbaliştii, dacă nu vor câştiga următoarele meciuri, riscă să ajungă să vină cu bani de acasă. Voi aplica la sânge regulamentul de ordine interioară. 
- Vă aşteaptă două meciuri foarte grele cu Marmosim Simeria, pe propriul teren, şi marele derby din deplasare cu Naţional Sebiş...- Trebuie să câştigăm ambele întâlniri. Trebuie să revenim mai întâi cu picioarele pe pământ şi să ne respectăm blazonul de echipă care a evoluat în Liga a II-a şi care şi-a fixat ca obiectiv promovarea.
- Aţi pregătit dosarul pentru TAS?- Avocaţii noştrii lucrează la acest aspect. În termen de 21 de zile va trebui să-l trimitem la Laussane. Sunt convinsă că decizia de la TAS va fi alta decât cea de la comisiile din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.
-  În „dosarul valiza” aţi fost citată la Oradea?- Încă nu. Şi în privinţa acestei probleme am avocaţi care se ocupă. Oricum, cred că va fi un proces de lungă durată, la fel ca şi cel de la Cluj în care este implicat Gigi Becali. Deocamdată nu am primit nici o citaţie din partea Tribunalului Oradea.
S-a omologat terenul de antrenamentO comisie din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a fost prezentă ieri la stadionul Motorul, pentru a omologa, în vederea disputării de meciuri oficiale, terenul II din cadrul complexului sportiv din Aradul Nou. Pentru că nu au existat probleme, preşedintele comisiei, Valer Vancea, a „decretat” ca bun de a se desfăşura partide oficiale şi pe terenul II.
„Noi o scoatem la capăt”Ovidiu Păşcălău a fost şi el foarte supărat după înfrângerea de la Giarmata. Portarul de la ACU a recunoscut că echipa a jucat slab. „Noi am intrat în această situaţie şi tot noi o vom scoate. Noi fotbaliştii suntem principalii vinovaţi. Vom încerca ca la următoarele partide să facem uitată evoluţia noastră de la Giarmata”, a declarat Păşcălău.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro