Stire

Bătr?na Doamnă stă ?n gardă ?naintea confruntării cu Dacia Mioveni

19.09.2009 ⋅ 0 comentarii

Ionuţ Popa se aşteaptă la un meci greu şi spune că adversarul are un lot superior. Arădenii nu-i pot folosi pe Drida, Nădăban, Copil şi Mutulescu, în timp ce Apostol, Digbeu şi Batin au fost recuperaţi.

UTA va întâlni sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul „Francisc Neuman”, pe Dacia Mioveni într-un meci programat în cadrul etapei a 6-a a Ligii a II, seria Vest. Bătrâna Doamnă a acumulat după primele cinci etape, nu doar 13 puncte care au adus-o în poziţia de lider, ci şi câteva probleme de ordin medical, care complică puţin ecuaţia meciului. Andrei Mutulescu nu este refăcut nici acum după accidentarea suferită înainte de startul sezonului. Tânărul fundaş/mijlocaş se recuperează mai greu, motiv pentru care încă nu şi-a reluat antrenamentele alături de coechipieri. Adrian Drida acuză o problemă de ordin muscular. Nu s-a antrenat la capacitate normală în cursul săptămânii şi nu intră în calcule pentru jocul de sâmbătă dimineaţă. Dumitru Copil este în refacere după o entorsa de gleznă, iar Cornel Nădăban a fost învoit, pentru că în cursul zilei de sâmbătă se căsătoreşte. Oricum, staff-ul tehnic al Bătrânei Doamne deţine soluţii pentru înlocuirea absenţilor, chiar dacă, în condiţii normale, Mutulescu, Drida şi Nădăban s-ar fi regăsit în formula de bază. 
Ionuţ Popa - defensivIonuţ Popa pare să aibă o reţinere faţă de adversarul de sâmbătă dimineaţă, pe care îl consideră dificil. „Dacia Mioveni este o echipă foarte bună, care dispune de jucători experimentaţi”, spune directorul tehnic al Bătrânei Doamne, care apoi exagerează puţin: „Mioveni are un lot mai valoros decât al nostru”. Cu toate acestea, Ionuţ Popa rămâne optimist: „Suntem încrezători că putem să scoatem un rezultat bun. Dacă învingem Mioveniul, atunci putem să stăm mai liniştiţi, mai ales că ne aşteaptă un campionat greu”, încheie directorul tehnic al Bătrânei Doamne. 
În cantonament de joi searaUTA a intrat în cantonament la hotelul Marem de pe calea Victoriei încă de joi seară, atunci când s-a stabilit şi lotul cu care va fi abordat meciul de sâmbătă dimineaţă. Ionuţ Popa i-a reţinut pentru confruntarea cu Dacia Mioveni pe portarii Bălgrădean şi Bujor, iar la capitolul fundaşi mizează pe: Mihuţ, Pascariu, Pocuca, Buican şi Manea. Pentru linia de mijloc sunt disponibili: Gâlcă, Apostol, Purece, Roman, Chindriş, Furdean şi Digbeu, iar pentru cea de atac: Ţucudean, Batin, Edson şi Pecarov. 
Digbeu, Batin şi Apostol sunt apţi de jocPrintre jucătorii reţinuţi în lot se numără şi trei care nu sunt la 100% din capacitate, tot din cauza unor probleme de ordin medical, dar mai mici. Dodo Digbeu, care începe să se apropie de un potenţial fizic normal - el jucând nepregătit în primele etape - are o jenă la gleznă, acelaşi lucru fiind valabil şi pentru atacantul Batin, care a avut parte de un program mai uşor la începutul săptămânii. Nici mijlocaşul defensiv Vali Apostol n-a fost scutit de probleme medicale, suferind din cauza unei contracturi musculare. „Dodo, Batin şi Apostol au mici probleme, dar au reuşit să se pregătească normal şi putem să contăm pe ei”, a explicat Roland Nagy. 
Lecţii despre istoria UTA-eiÎn programul de vineri al UTA-ei a fost strecurat şi un moment inedit. Oficialii clubului au organizat pentru jucători o şedinţă în care li s-a vorbit despre istoria clubului-fanion, despre marile ei performanţe şi valoarea de simbol a Bătrânei Doamne. Conducătorii doresc să permanentizeze aceste întâlniri, invitatul urmând să fie de fiecare dată altul.În cadrul etapei a 6-a a Ligii II, seria Vest, sâmbătă, de la ora 11:00, vor avea loc meciurile: FC Argeş - FC Baia Mare; Otopeni - CFR Craiova; Drobeta - Lupeni; Târgu Mureş - FC Bihor; Arieşul Turda - Fortuna Covaci; Mureşul Deva - CFR Timişoara; „U” Cluj - Silvania; UTA - Dacia Mioveni; Jiul - Râmnicu Vâlcea.

Sursa: Observator.info

Autor: Sebastian Şiclovan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro