Stire

?Marc?us Catering? oferă zilnic m?ncare pentru peste 1.000 de bolnavi, dar organizează şi diferite evenimente precum nunţi sau botezuri

02.11.2009 ⋅ 0 comentarii

Peste 1.000 de pacienţi din spitalele arãdene mãnâncã, zilnic, de la firma de catering „Marc’us Catering” din Arad. Costul meniului pentru un pacient se ridicã la 7 lei, însã aceştia sunt de pãrere cã mâncarea primitã este foarte consistentã.  Societatea „Marc’us Catering” din Arad oferã servicii de catering pentru diferite societãţi şi evenimente inclusiv pentru Spitalele Municipal şi Judeţean. Bucãtãria firmei este modern utilatã, toatã aparatura fiind dusã din Italia, direct de la producãtor. Mâncarea care se livreazã pentru bolnavii din spitale este porţionatã şi transportatã în caserole, în lãzi termoizolante, cu maşini speciale îmbrãcate cu tablã de aluminiu care se pot steriliza, avizate de Direcţia de Sãnãtate Publicã. Preţul hranei pentru un bolnav, pe zi este de şapte lei, mâncarea fiind însã foarte consistentã, în fiecare zi fiind carne, în special de pui, iar de douã ori pe sãptãmânã carne de vitã. „Cel mai mult folosim carnea de pui, deoarece este mai recomandatã pentru bolnavi. Carne de porc nu gãtim deoarece nu este recomandatã bolnavilor. Pentru cei care suferã de diabet pregãtim un meniu special, mai uşor”, ne explicã Florentin Alexa, directorul firmei. De mâncarea pentru bolnavi, dar şi pentru alte societãţi sau evenimente se ocupã opt bucãtari, directorul firmei intenţionând sã mai aducã personal pentru a facilita munca acestora.   „Marc’us Catering” ne-a dat şi câteva exemple de meniuri pe care le primesc bolnavii la spital. Astfel micul dejun poate consta în cremwurşti cu margarinã şi brânzã topitã, şuncã presatã cu brânzã topitã şi ou. Pentru masa de prânz, meniul poate cuprinde: supã de pui cu tãiţei, mâncare de spanac cu pulpã de pui la cuptor; supã de roşii şi cartofi natur cu tocãniţã de vitã; supã de legume şi pilaf de orez cu pulpã de pui... Cina constã în preparate uşoare precum orez cu lapte sau mãmãligã cu iaurt.   
Salã de evenimente pentru 500 de persoaneÎn aceeaşi incintã cu bucãtãria firmei de catering, a fost amenajatã şi o salã de nunţi modernã, cu o capacitate de aproximativ 500 de locuri, denumitã „Sala de evenimente Marem”. Lucrãrile la Salã au fost finalizate vara aceasta, deja desfãşurându-se câteva nunţi şi alte evenimente. Pentru cei care doresc sã organizeze petrecerea pentru nuntã la Sala Marem, meniul este de 135 de lei noi, pentru o persoanã. În acest preţ sunt incluse mai multe facilitãţi: chiria pentru salã, aranjarea sãlii în culoarea pe care o doreşte persoana, tortul de mireasã, o fântânã de ciocolatã, masã de fructe, o caserolã cu prãjituri pentru douã persoane, mini-prãjiturele pentru masa de fructe, cafea pentru fiecare persoanã... Cum sala de evenimente este foarte spaţioasã şi modern amenajatã, aici se pot desfãşura nunţi sau botezuri, oferta fiind foarte tentantã. 

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro