Stire

Virgil Florea, preşedinte PNŢCD Arad-aripa S?rbu: ?Crin Antonescu este tipul de preşedinte cel mai apropiat de principiile noastre?

06.11.2009 ⋅ 0 comentarii

Preşedinţii filialelor arădene ale PNL şi PNŢCD-aripa Sârbu şi-au dat mâna pentru a patenta colaborarea dintre cele două formaţiuni politicie, manifestată în prima fază prin susţinerea comună a candidatului liberal la preşedinţie, Crin Antonescu. Sever Jurcă speră ca toţi ţărăniştii să îl susţină pe Crin Antonescu la preşedinţie datorită istoriei comune ale celor două partide din secolul trecut. „ Colaborarea sper să fie un semnal  şi pentru cealaltă aripă din PNŢCD. Atât Cosmin Galu, cât şi Claudiu Cristea şi-au obţinut funcţiile pe listele PNL, iar în aceste condiţii este normal din toate punctele de vedere să îl susţină pe Crin Antonescu”, le-a transmis Sever Jurcă liderilor PNŢCD Arad-Miluţ. Omologul lui Sever Jurcă, Virgil Florea, preşedintele PNŢCD Arad-aripa Radu Sârbu, a explicat de ce ţărăniştii s-au oprit asupra persoanei lui Crin Antonescu. „Deşi am anunţat iniţial că nu vom susţine niciun candidat, liderii noştri au analizat situaţia ţării şi au constatat că aceasta se află într-un adevărat derapaj economic şi moral. Am hotărât atunci să intrăm în teren. Ne-am gândit care dintre candidaţi reprezintă cel mai bine profilul preşedintelui pe care ni-l dorim, în conformitate cu princpiile PNŢCD. Am ajuns atunci la concluzia că Crin Antonescu este tipul de preşedinte cel mai apropiat de principiile noastre”, a explicat Virgil Florea. 
Panouri publicitare cu Crin Antonescu-rupte sau furate!Liderii PNL se plâng în continuare de practicile murdare de campanie ale unor competitori. Preşedintele Sever Jurcă a dezvăluit că un panou publicitar de pe raza comunei Vinga, pe care urma să fie montată o reclamă electorală cu Crin Antonescu, a fost tăiat „de la rădăcină”. De asemenea, la Şeitin, atunci când liberalii au dorit să monteze o reclamă cu Crin Antonescu pe un panou publicitar plătit, au constatat că de la înălţimea acestuia le zâmbea...un alt candidat. Liderii PNL spun că nu au posibilitatea de a angaja pază pentru panourile lor. „Din păcate, unele partide care sunt disperate după voturi ne-au rupt sau distrus bannerele din judeţ. Noi vrem să le atragem atenţia celor care se ocupă de astfel de practici, că fac aceste lucruri împotriva legii, iar dacă vor fi prinşi, vor risca cel puţin amenzi pentru distrugere”, a explicat Sever Jurcă.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro