Stire

Tehnică medicală de ultimă generaţie expusă la AR-Medica

06.11.2009 ⋅ 0 comentarii

Sute de medici, asistenţi medicali, dar şi oameni de rând au vizitat ieri Târgul Ar-Medica, desfăşurat la Expo Arad Internaţional.

Aici pot fi admirate, dar şi achiziţionate, cele mai noi modele de aprate medicale, la preţuri de producător. Din cele 120 de firme expozante, majoritatea au mai fost şi la ediţiile anterioare ale acestui târg, spunând că este un prilej binevenit pentru a se cunoaşte şi a discuta cu producători, importatori în domeniu, dar şi cu specialişti. 
Aparate pentru dezinfectare pentru diferite suprafeţeDe mare interes şi pentru vizitatorii obişnuiţi sunt aparatele pentru dezinfectare, în special aparatul pentru suprafeţe mai mari, ce poate fi utilizat, nu doar în cabinetele medicale, ci şi în grădiniţe, curăţarea autoturismelor sau chiar şi a locuinţelor. Preţurile sunt destul de ridicate, acesta putând fi achiziţionat la 1.800 de euro, însă este un model nou apărut pe piaţă şi foarte performant. „De obicei, acest tip de aparatură este cumpărat de către clinicile private, dar şi de persoane obişnuite. Sunt foarte utile pentru dezinfectare şi totodată foarte moderne. Produsele sunt importate din Suedia”, ne explică Simona Cora, reprezentant firmă. O altă societate, care şi-a deschis magazin în Timişoara, oferă arădenilor diferite modele de genunchiere şi corsete, simple şi mecanice. 
Mici „recompense” pentru copii cuminţiMedicii stomatologi au ocazia să cumpere diferite „recompense” pentru copiii ascultători. Acestea constau în diferite jucării, abţibilduri, periuţe de dinţi cu personaje din desene animate.... Preţurile sunt acceptabile, iar reprezentantul firmei expozante spune că aceste lucruri ar trebui să se găsească în fiecare cabinet stomatologic pentru a diminua frica copilului care vine la medic.  În cadrul târgului mai pot fi cumpărate aparaturi şi instrumentare din diferite domenii de activitate. Aparatură, instrumentar, materiale pentru cabinete, laboratoare de tehnică dentară şi consumabile pentru Stomatologie; tomografie computerizată, vizualizare prin rezonanţă magnetică, ultrasonografie şi ecocardiografie, ultrasunete, radioscopie pentru diagnosticare; electrocardiografe, aparate EKG, EEG, EMG, audiometrie, sonografie Doppler, spirometrie pentru Electromedicină; dar şi truse farmaceutice, echipamente respiratorii de prim ajutor... Crucea Roşie va fi prezentă pe toată perioada târgului, oferind consultanţă gratuită.

Sursa: Observator.info

Autor: Simina Roz ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro