Stire

Ionuţ Popa despre UTA - FCM T?rgu Mureş...

07.11.2009 ⋅ 0 comentarii

... Utiştii îşi fac griji din cauza problemei medicale a lui Paul Batin: "S-a antrenat joi şi puţin vineri, a cam ieşit din antrenamentul de vineri. E posibil să nu joace. El îşi doreşte mult, trage de el. Dacă nu se va simţi bine, joacă Pecarov - e în formă, am încredere în el". 

...Ionuţ Popa spune că a ţinut să-şi bage în şedinţă atacanţii, pe Batin şi Ţucudean, nemulţumit de unele aspecte din evoluţiile lor. "M-am luat de amândoi puţin, trebuie să corectăm nişte lucruri. Pe Ţucudean îl vreau concentrat, super atent, nu nervos şi agitat. Lui Batin i-am reproşat că nu este altruist. Poţi să ajungi mare fotbalist şi din pase de gol, nu doar din goluri. La Deva, dacă Batin alegea o pasă în locul unui şut, am fi câştigat. Nu i-am certat pe Ţucudean şi Batin, am avut o discuţie spre binele lor şi al echipei. Sunt tineri, n-au experienţă, trebuie ajutaţi".

...Dino Eze va fi titular în confruntarea de sâmbătă, ora 19:00. Cel puţin aşa a spus Ionuţ Popa vineri după-amiază. "Eze e varianta pentru postul de fundaş stânga. El zice că este pregătit fizic, că poate să facă faţă. Trebuie să am încredere în jucătorii mei. Va avea şansa de-i fi din nou titular".

...Pentru că este un jucător tehnic, Dodo Digbeu punctează serios la impresia artistică, fiind favoritul multor suporteri. Deci.. de ce nu joacă Digbeu titular? "De ce nu joacă, de ce nu joacă? O să joace. Nu ştiu, deocamdată îl simt ca pe un copil, nu este copt deloc. Este printre puţinii care ştie cu mingea bine de tot, dar eu îl vreau complet. Dodo nu este titular pentru că nu se apără aproape deloc, nu ne permitem în primul 11 jucători care să nu facă faza de apărare, îi omorâm pe ceilalţi dacă avem unul-doi care nu fac faza defensivă. Am răbdare cu Dodo, iar când joacă ne ajută clar, vine cu plusuri şi în fond asta contează cel mai mult".

...Adversarul de sâmbătă al UTA-ei, FCM Târgu Mureş, a fost vizionat de două ori de asistenţii lui Ionuţ Popa, Roland Nagy şi Dan Ţapoş. "Nu seamănă meciurile, deci e posibil să fim surprinşi de adversar, dar cam ştim la ce să ne aşteptăm. Au un atac foarte bun, marchează constant. Stau bine acolo, în faţă. De asemenea au un flanc stâng foarte bun, se închid bine la mijloc, ştiu să ţină mingea. Acum a revenit şi Sfârlea, e un jucător bun, pe care-l ştiu. Au probleme în apărare şi ne vom strădui să profităm de ele. Totuşi, cei de la Târgu Mureş sunt neînvinşi în deplasare, asta spune multe despre valoarea lor".

...Directorul tehnic al UTA-ei îşi doreşte un arbitraj normal la meciul de astăzi. Ionuţ Popa a contestat arbitrajele din partidele cu Jiul şi Deva, iar acum cere corectitudine: "Toată lumea îi contestă pe cei de la FCM Târgu Mureş după ce joacă împotriva lor. Nu ştiu cum se întâmplă, dar toţi urlă din cauza arbitrajelor după meciurile cu Târgu Mureş. Mi-e frică". În sezonul trecut, la Târgu Mureş, UTA a avut parte de un arbitraj înfiorător.

Sursa: Observator.info

Autor: S.Ş. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro