Stire

UTA - A murit Marin Sinescu, 2 martie 1965 - 24 noiembrie 2009

25.11.2009 ⋅ 0 comentarii

Azi noapte, în jurul orei 1:00, a încetat din viaţa Marin Sinescu, fostul portar al Bătrânei Doamne. Sinescu suferea de o boală incurabilă, cu care s-a luptat, fără succes din păcate, din primăvara acestui an. Alături de familie, i-a fost alături pe patul de moarte, bunul său prieten Sandu Gaica.

Marin Sinescu a venit la UTA de la Universitatea Craiova în vara anului 1987, şi-a început să joace pentru Bătrâna Doamnă într-un lot din care mai făceau parte: Lovas, Dumitru Popescu, Csordas, Vişan, Bunaciu, Cheregi, Şerbănică, Hirmler, Gaica, Vînătoru-Ţîrban, Negrău, Ştefan Nagy. Primii săi antrenori la UTA au fost Gabor Biro, Marius Demian şi Silviu Iorgulescu.  A avut parte la început de o concurenţă frumoasă cu Lovas şi apoi cu Ivan, dar a fost ani la rând titularul Bătrânei Doamne.  

În 1993, a făcut parte din lotul cu care UTA a promovat în Divizia A, fiind titularul echipei, cu 26 de meciuri jucate. Alături de Sinescu au contribuit la promovare: Ivan, Pap, Szél, Grad, Gaica, Stupar, Dronca, Stănescu, George Radu, Ţucudean, Mutică, Boloş, Riviş, Burtea, Brandais, Grădinaru, Mitu, Tîrţău, Ţîrlea, Ungur, Plisca, Slave, antrenorii UTA-ei fiind Flavius Domide şi Gigi Borugă. A evoluat 12 meciuri în sezonul 1993-1994 şi 21 de meciuri în ediţia 1994-1995. Sinescu a continuat să apere poarta UTA-ei şi în sezonul 1995-1996, când trupa arădeană a evoluat din nou în Divizia B, având 28 de prezenţe. A mai evoluat de 6 ori în turul campionatului 1996-1997, punând punct activităţii sale la UTA după exact zece ani. Apoi, a evoluat în Ungaria, revenind la Arad pentru a apăra poarta formaţiei ACU Arad, în ultimii ani ocupându-se de portarii cluburilor Atletico Arad şi Gloria Arad. 

 

 

 

 

 

 

 

Dumnezeu să-l odihnească. 

***

Întregul colectiv al FCM UTA Arad regretă profund dispariţia celui care a fost MARIN SINESCU şi este alături de familia greu încercată în aceste momente extrem de dificile. Sincere condoleanţe. Dumnezeu să-l odihnească în pace. 

FCM UTA Arad

 

Clubul Atletico Arad transmite condoleanţe familiei îndoliate şi îşi ia rămas bun de la cel care a fost un profesionist desăvârşit, MARIN SINESCU

Dumnezeu să-l ierte. 

CS Atletico Arad

Sursa: Observator.info

Autor: S.Ş. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro