Stire

UTA: Marius Roman şi Cristi Bălgrădean despre...

25.11.2009 ⋅ 0 comentarii

Cei doi componenţi ai lotului utist au fost invitaţii de luni ai emisiunii sportive de la West TV. Ei au oferit explicaţii despre ultimul joc susţinut de UTA, 1-0 la Arad cu CS Otopeni, trecând în revistă şi alte subiecte legate de activitatea lor şi a clubului.    
... UTA - CS Otopeni 1-0Marius Roman: „A fost un meci destul de greu, pe care am reuşit să-l complicăm puţin, spre nemulţumirea noastră, a domnului profesor şi a suporterilor. E bine că am câştigat, ne-am dorit foarte mult cele trei puncte. În prima repriză am jucat bine, păcat că nu am reuşit să marcăm mai mult. În a doua repriză am suferit, am avut şi probleme fizice, am suferit şi din cauza terenului, care a fost moale, ne-a solicitat mai mult. Am avut noroc cu intervenţia lui Cristi Bălgrădean, din ultimele minute”. Cristi Bălgrădean: „Aşa cum a spus Marius, a fost un meci destul de greu, Otopeni este o echipă bună. Ne aşteptam să fie greu, dar cred că ne-am mobilizat destul de bine, mai ales în prima repriză. Am avut câteva mingi grele, dar cred că am reuşit să-mi fac datoria, nu sunt eu salvatorul echipei, s-a întâmplat să fiu la locul potrivit atunci, în ultimele minute, la ocazia lui Kalle. A alunecat Pascariu, Kalle a rămas singur cu mine, am ieşit puţin să închid unghiul, iar mingea m-a lovit în ochi. Într-adevăr am avut probleme în repriza a doua, terenul moale a contat mult, nu e o scuză, însă te mişti mai greu în aceste condiţii, îţi intră piciorul în pământ, reacţiile nu mai sunt aceleaşi”. 
... reacţia destul de dură a lui Ionuţ Popa de după meciMarius Roman: „Ne-a certat domnul Ionuţ Popa, a fost supărat. Este bine că am câştigat, dar criticile ne prind bine, ce să facem. Domnul profesor a fost nemulţumit, ne-a explicat ce nu am făcut bine, se întâmplă să nu ne iasă jocul aşa cum ne dorim noi şi dumnealui”. Cristi Bălgrădean: „Într-adevăr, pe mine m-a felicitat pentru prestaţia mea, dar asta nu e important. Altădată am greşit eu, acum mă bucur că am putut să ajut echipa. Ne-a certat pe toţi, suntem un grup, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi oricum ne-a prins bine că ne-a certat, este spre binele nostru. Cel mai important este să reuşim să învăţăm din greşeli şi mai ales să încercăm să nu le repetăm”. 
... parcursul de până acum al UTA-eiMarius Roman: „Eu cred că este peste aşteptări, atât pentru noi, cât şi pentru suporteri. Nu ne gândeam că ne va merge atât de bine, dar ne-am străduit şi am jucat cu multă ambiţie meci de meci. Ca să fiu sincer, dacă acum câteva luni mi se spunea că vom fi atât de sus înainte de finalul turului nu prea credeam, dar rezultatele de până acum ne motivează şi mai mult”. Cristi Bălgrădean: „Am muncit cu toţii foarte mult pentru aceste rezultate, am avut şi şansă uneori, dar şi ghinioane. Cred că toată lumea este deocamdată mulţumită de rezultatele echipei, dar ca întotdeauna este loc şi de mai bine, cred că rezultatele ar fi putut să fie şi mai bune cu ceva mai multă atenţie. De fapt, de acum înainte trebuie să fim şi mai buni, pentru că rezultatele de până acum ne obligă”. 
... despre concurenţăMarius Roman: „Nu e deloc uşor, dar ca orice jucător care îşi doreşte multe, concurenţa mă motivează şi mă determină să fiu mai atent, mai concentrat. Nu îmi este foarte uşor, îl am pe Nădăban care poate să joace lejer pe partea stângă şi de-o vreme este şi Dino Eze. Sunt doi jucători experimentaţi şi nu îmi este uşor, dar mă străduiesc”.Cristi Bălgrădean: „Deşi am apărat în toate meciurile din campionat, eu nu mă consider titular. Cătălin Bujor este un portar bun şi talentat şi oricând poate să apere fără probleme. Ne prinde foarte bine concurenţa. De altfel, pe parcursul turului am fost aproape să pierd echipa, după meciul cu Fortuna Covaci, dar am muncit mai mult. Cred că m-a ajutat plusul de experienţă pe care îl am în comparaţie cu Bujor, dar cum am spus nu mă consider titular, iar el poate să apere oricând, este pregătit”.

Sursa: Observator.info

Autor: Sebastian Şiclovan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro