Stire

Sprider Stores - Sarbatoreste Sfantul Nicolae cu reduceri cadou la colectia de iarna

02.12.2009 ⋅ 0 comentarii

Sprider Stores, reteaua magazinelor de imbracaminte pentru intreaga familie, va invita sa sarbatoriti Sfantul Nicolae cu propuneri de cadouri si reduceri speciale de 40% pentru  orice achizitie, in perioada 4-6 decembrie.  

Pentru cumparaturile de sarbatori pentru cei dragi, magazinele Sprider Stores ofera intr-un singur loc o gama diversa de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru femei, barbati, adolescenti si copii, in pas cu cele mai noi tendinte de moda si potrivite pentru orice stil: trendy, elegant, casual sau sport. Propunerile Sprider Stores pentru luna cadourilor cuprind accesorii de iarna prelucrate intr-un stil tineresc si original, tinute chic pentru doamnele de orice varsta, combinatii practice de piese vestimentare pentru barbati, tinute originale pentru adolescenti si adorabile  propuneri pentru cadourile celor mici.

Sprider Stores este un brand de imbracaminte recunoscut la nivel regional, unde detine 115 magazine in tari precum Grecia, Polonia, Serbia, Cipru, Bulgaria si Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei. In Romania, Sprider Stores este prezent prin intermediul celor 14 magazine in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Buzau, Pitesti, Bacau, Iasi, Suceava, Oradea, Arad si Targu Mures. In magazinele Sprider gasiti imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru femei, barbati si copiii de toate varstele, la preturi accesibile.

fashiondays.ro