Stire

Surprize exotice la T?rgul ?Daruri de Crăciun?

11.12.2009 ⋅ 0 comentarii

Cei care doresc să cumpere cadouri de Crăciun pentru cei dragi au şansă săptămâna viitoare în cadrul Tărgului “Daruri de Crăciun” unde va fi expusă o gamă foarte largă de produse. Târgul, ajuns la a X.-a ediţie, se desfăşoară în perioada 16 – 20 decembrie, deschiderea oficială fiind miercuri la ora 11. 
În paralel cu expoziţia de Crăciun, Expo Arad Internaţional, în colaborare cu Casa de Cultură a municipiului Arad organizează Târgul de antichităţi şi Expoziţia de artă plastică arădeană cu vânzare.“Reunind 75 de expozanţi din ţară, evenimentul vine în întâmpinarea vizitatorilor cu numeroase posibilităţi de cadouri, dar şi de petrecere a timpului liber într-un cadru feeric şi o atmosferă de sărbătoare”, ne explică Nicolae Groşan, director Expo Arad. 
Produse din cele mai variate domeniiVizitatorii vor descoperi la târg produse ideale pentru cadouri, precum decoraţiuni specifice sărbătorilor de iarnă, îmbrăcăminte pentru copii şi adulţi, încălţăminte, marochinărie, cosmetice, jucării, bijuterii, dulciuri, produse de patiserie, electronice, ornamente florale specifice Crăciunului şi obiecte de artizanat. Pe parcursul celor 5 zile de târg Moş Crăciun va poposi la târgul Daruri de Crăciun şi îi va aştepta pe toti copiii să vină cu scrisori, cele mai originale dintre ele fiind premiate.
Show-ri exotice din lumea CirculuiPentru a marca cu adevărat sărbătoarea Crăciunului, organizatorii au pregătit vizitatorilor un program special: show-uri exotice din lumea circului care au ca protagonişti ponei, reptile şi cămile, parc de distracţii, cinema pentru copii, teatru de marionete, animaţie cu spiriduşi, crăciuniţe şi renul Rudolph, pictură pe faţă, baloane modelabile, concerte de colinde şi spectacole susţinute de ansamblurile folclorice, cluburile de dans, şcolile şi grădiniţele din judeţul Arad, toate cu participare gratuită. Copiii născuţi în luna decembrie, au posibilitatea să-şi sărbătorească ziua de naştere împreună cu prietenii într-un spaţiu special amenajat alături de clowni, zâne, magicieni, personaje de basm, trambuline şi tobogane gonflabile în perioada 16 – 20 decembrie între orele 11 – 21. Cei interesaţi sunt invitaţi să sune la numărul 0257 216 520 pentru a rezerva gratuit spaţiul pentru petrecerea copiilor. Miercuri, începând cu ora 12 va avea loc Information Day – întâlnire cu caracter informativ asupra posibilităţii de recuperare a TVA-ului, iar începând cu ora 13 va fi susţinut un seminar despre programele de finanţare europeană.

Sursa: Observator.info

Autor: Simina Roz ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro