Stire

VIDEO, FOTO! Update: Nu patru, ci șapte rachete au lovit turnul primăriei Arad, la focul de artificii din noaptea de Revelion! A fost lovit și ceasul Primăriei!

02.01.2010 ⋅ 0 comentarii

Focul de artificii din fața primăriei a fost la un pas de a da foc clădirii primăriei. Aceasta a fost lovită în decurs de câteva minute de nu mai puțin de șapte rachete prost poziționate. Cinci au lovit turnul primăriei, două ceasul din turnul primăriei! Inițial observator.info titra că patru rachete au lovit primăria, dar după ce am vizionat filmul realizat de cititorul nostru cu nick-name ”kidu” revenim asupra informației și facem precizarea că turnul primăriei a fost lovit de nu mai puțin de șapte ori, iar o rachetă a trecut milimetric pe lângă el. Totul s-a întâmplat în decurs de mai puțin de 25 de secunde. Filmul incidentului poate fi văzut pe youtube, la adresa www.youtube.com/watch?v=iUajnCow2m4. Mulțumim cititorului nostru KIDU pentru că ne-a sprijinit în furnizarea unei informații mai corecte și mai complexe!

Ieri se puteau zări urme ale impactului pe clădire. Potrivit informațiilor noastre, Inspectoratul pentru Situații de Urgență va cerceta împrejurările în care s-a produs incidentul, și dacă firma organizatoare a luat toate măsurile impuse de lege pentru stabilirea unei zone de siguranță în jurul obiectivului unde s-au tras artificiile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Observator.info

Autor: Andrei Ando ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro