Stire

Doi olimpici bucureşteni se pl?ng de condiţiile de cazare din internatele arădene

02.02.2010 ⋅ 0 comentarii

Doi elevi din grupul sosit de la Bucureşti pentru Olimpiada Naţională de Limba Română s-au plâns încă din prima zi vizavi de condiţiile oferite de arădeni. Aceştia au spus că mâncarea pe care o primesc nu este bună iar în camere este prea frig.

După comentariile făcute de cei doi elevi, camerele din internate au fost verificate de inspectorii generali, de reprezentanţii Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului sosiţi la Arad, precum şi de directorii de şcoli de care aparţin internatele. „În camere temperatura este de 19 grade. Nu cred că le este frig, mai ales că a fost oprită încălzirea în şcoli pentru a fi direcţionată toată în internate. De asemenea am dotat camerele cu radiatoare electrice pentru a nu fi probleme cu frigul. Am ales cele mai bune internate din Arad pentru olimpici”, ne explică Mirela Aldescu, inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad.
Cei doi elevi au spus că mâncarea nu este bună, după ce au avut în meniu şniţele de pui cu piure de cartofi. Ceilalţi olimpici, peste 400 la număr sunt însă încântaţi de condiţiile de la Arad, spunând că este mult mai bine decât în alte judeţe unde au mai participat la olimpiade. Elevii sunt cazaţi la internatele unităţilor de învăţământ Grup Şcolar Forestier, Colegiul tehnic, Grup Şcolar „Francisc Neumann” şi Grup Şcolar „Csiky Gergely”.  Ultima probă din concurs – cea orală – se va susţine astăzi, iar elevii din ţară se vor întoarce mâine acasă.

Sursa: Observator.info

Autor: (S.R.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro