Stire

Vaccinul expirat pentru nou-născuți, retras din uz de DSP Arad

06.02.2010 ⋅ 0 comentarii

Partida organizată în scop caritabil va avea loc, sâmbătă, de la ora 15:00, pe stadionul „Francisc Neuman”. Accesul este liber şi se va face pe poarta principală, unde organizatorii vor amplasa puncte speciale pentru spectatorii care doresc să facă donaţii familiei lui Marian Sinescu  
UTA şi Kecskemeti TE vor juca, sâmbătă, de la ora 15:00, pe stadionul ”Francisc Neuman” un meci amical dedicat memoriei lui Marian Sinescu, fost portar al ambelor formaţii. Oficialii clubului maghiar au anunţat că vor depune o coroană la mormântul lui Marian Sinescu şi că vor contribui cu o sumă de bani pentru familia fostului portar. De asemenea, clubul UTA, care a organizat meciul ca pe un eveniment caritabil, anunţă că intrarea la meci este liberă, dar accesul spectatorilor se va face doar pe poarta principală a stadionului, unde vor fi amenajate puncte pentru donaţii. Suma obţinută va fi oferită familiei lui Marian Sinescu, oficialii grupării arădene rugându-i pe spectatori să contribuie după posibilităţi, în cazul în care doresc acest lucru. 
Edson şi Mutulescu, absenţi, Buican incertUTA va avea câteva absenţe pentru confruntarea de sâmbătă după-amiază, însă staff-ul tehnic va avea ocazia unei verificări bune, urmând să beneficeze de un prim 11 apropiat de cel de bază. Vor lipsi Edson şi Mutulescu, în timp ce Buican, care acuză o problemă de ordin medical la genunchi, este incert. Edson ar urma să plece în Turcia în scurt timp, iar Mutulescu a suferit o accidentare de natură musculară şi urmează un program special de pregătire şi recuperare. 
Revine Marius Mitu În schimb, UTA îl va avea la dispoziţie pe Marius Mitu, fotbalist care de ieri a reintrat în programul de pregătire al echipei, după o pauză de cinci zile. Mitu a efectuat cantonamentul sub comanda staff-ului tehnic utist la Moneasa, apoi a lipsit câteva zile de la antrenamente, până când preşedintele clubului arădean, Giovanni Catanzariti, a decis că merită să investească în legitimarea mijlocaşului de 33 de ani. 
Probleme cu suprafaţa de joc a stadionului „Francisc Neuman”Oficialii clubului arădean sunt îngrijoraţi din cauza stării suprafeţei de joc a stadionului „Francisc Neuman”, care va găzdui întâlnirea UTA - Kecskemeti TE. Suprafaţa de joc a fost îngheţată şi acoperită cu zapadă, utiştii sperând să rămână aşa până sâmbătă, când va avea loc meciul. De joi însă, gheaţa şi zăpada au început să se topească, stratul de gazon devenind moale şi denivelat. Se va lucra pentru îmbunătăţirea lui, în speranţa că va oferi echipelor prilejul unui test cât mai reuşit. 
Reîntâlnire cu o voce care a acoperit timp de 25 de ani stadionul: Doru Nica UTA s-a străduit să se organizeze cât mai bine pentru meciul de sâmbătă, dorind să cinstească memoria lui Marian Sinescu. Pe această cale, clubul fanion al Aradului îi invită pe suporterii echipei să vină în număr cât mai mare la stadion, pentru a fi alături, atât de familia unui jucător reprezentativ al clubului, cât şi pentru a cinsti memoria lui Marian Sinescu. Cu ocazia partidei, suporterii utişti vor avea ocazia unei reîntâlniri cu o voce atât de cunoscută pe stadionul „Francisc Neuman”. Actorul Doru Nica, fost crainic al Bătrânei Doamne timp de 25 de ani, a acceptat invitaţia clubului UTA pentru a face prezentările de rigoare la staţia de amplificare.

Sursa: Observator.info

Autor: Sebastian Şiclovan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro