Stire

Din sumarul următoarei ?nfăţişări ?n procesul Rohozneanu: rezultate ale expertizelor, reverificarea unor probe şi alţi martori audiaţi

05.03.2010 ⋅ 0 comentarii

Procesul interlopilor din Clanul „Împãratul”, condus de Utu Rohozneanu, se va relua în data de 15 martie, fiind probabil ultima înfãtisare înainte de pronuntarea sentintei în cazul celui mai mare grup infractional retinut la Arad. Astfel cã apropierea „zilei judecãtii” în acest proces determinã apãrãtorii inculpatilor sã scoatã „asii din mânecã” pe care mizeazã pentru eliberarea clientilor lor.  
 
În cadrul ultimei sedinte de judecatã, care s-a desfãsurat la începutul sãptãmânii, a avut loc audierea lui Belei, unul dintre „locotenentii” lui Utu, de asemenea singurul inculpat aflat în arest care nu fusese audiat de judecãtor în acest proces. Belei a reusit sã convingã instanta cã nu mai poate sta în arest din cauza stãrii de sãnãtate precare, hotãrându-se judecarea acestuia în stare de libertate cu conditia sã nu pãrãseascã localitatea si sã se prezinte în fata anchetatorilor de câte ori este solicitat. „Victoria” partialã a inculpatului pare sã le fi dat sperante celorlati membrii ai clanului, care sperã într-o sentintã favorabilã lor. Pentru urmãtoarea înfãtisare a procesului s-a solicitat reverificarea anumitor înregistrãri video si audierea încã a câtorva martori, fiind asteptate de asemenea si rezultatele expertizelor cerute de doi dintre inculpati, care trebuie sã soseascã de la Bucuresti.
În momentul de fatã, 15 inculpati din „Clanul Împãratul” se aflã în continuare în arest preventiv, ultimul alãturat inculpatilor fiind Orãdan, încãtusat în luna noiembrie a anului trecut direct din sala de judecatã, unde era prezent pentru a fi audiat.

Sursa: Observator.info

Autor: Ana Maria Cantea ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro