Stire

Aurelia Bobocel ar putea intra pentru a doua oară ?n Cartea Recordurilor prin expoziţia ?Pictez pentru tine?

05.03.2010 ⋅ 0 comentarii

Cunoscuta artistã Aurelia Bobocel a vernisat ieri searã, probabil cea mai mare expozitie de picturã pe sticlã încãlzitã din lume, denumitã „Pictez pentru tine”.
 
Expozitia va fi controlatã de cãtre reprezentantii Cãrtii Recordului din Londra care, dupã ce o vor mãsura si vor verifica si în alte tãri dacã s-au realizat expozitii mai mari, o vor putea omologa drept cea mai mare expozitie din lume de picturã pe sticlã încãlzitã. Aurelia Bobocel se bucurã deja de intrarea în Cartea Recordului, în 2004, prin lucrarea „Cina cea de tainã” care a fost consideratã cea mai mare picturã pe sticlã încãlzitã.
 „Tematica abordatã în lucrãrile mele este preponderent floralã, dar am si picturi cu tematicã religioasã aceasta fiind preferata mea deoarece este cea mai dificilã si implicã toate tehnicile folosite de mine”, ne explicã Aurelia Bobocel. Cât despre procedeul de omologare în Cartea Recordurilor aceasta ne spune cã „Expozitia va rãmâne deschisã opt zile, apoi se lasã sase luni pentru ca lumea sã afle despre ea, iar dacã altii considerã cã pot organiza o expozitie mai mare decât aceasta au timp în acest interval. Mai apoi cei de la Cartea Recordurilor din Londra vor verifica dacã s-a mai realizat asa ceva, iar dacã expozitia mea va fi singura atunci va fi omologatã.”

Sursa: Observator.info

Autor: (S.R.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro