Stire

Linie de transfer cu microbuzele Arad-Timişoara

12.03.2010 ⋅ 0 comentarii

Operatorul aerian Carpatair a anunţat joică va introduce începând cu 29 martie serviciul BUS&FLY, prin care companiava asigura câte două curse pe zi cu microbuzele, de luni până sâmbătă, perelaţia Arad-Timişoara şi retur.

Serviciul se adresează pasagerilor din Aradcare doresc să zboare pe rutele acestei companii aeriene din Timişoara, atâtcătre Italia, Germania, Grecia, Ucraina, Republica Moldova şi spre diversepuncte din România deservite de companie, cât şi cetăţenilor din ţară şistrăinătate care doresc să ajungă la Arad.

„Aradul este deservit în prezent numai înfoarte mică măsură de zboruri interne şi internaţionale. Acest serviciu oferitcomunităţii din Arad este menit să asiguredisponibilitate maximă pentru toate zborurile din Timişoara, atât pentru cele operate de cătrenoi, cât şi de alţi operatori aerieni parteneri - Tarom şi Lufthansa. În acestsens, pe lângă conexiunile asigurate, pasagerii pot opta să îşi continuecălătoria cu Tarom din Timişoara spre Bucureşti, la zborul de dimineaţă, şi cuLufthansa spre München, la zborul de după-amiază”, au precizat reprezentanţiicompaniei.

Transferul pasagerilor va fi asigurat prinintermediul unei linii speciale de transport, folosindu-se pentru curseleamintite microbuze de 12 -16 locuri şi autocare de 40 de locuri, în funcţie denumărul de pasageri. În paralel, în Aradau fost organizate staţii speciale de colectare a pasagerilor. Duratacălătoriei este de aproximativ o oră şi 20 de minute.

Sursa: Observator.info

Autor: Anca Păscuţiu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro