Stire

Blue Air va opera zilnic curse spre Bucuresti de pe aeroportul Arad!

21.03.2010 ⋅ 0 comentarii

Ca urmare a cererii crescute pentru zboruri între Bucureşti şi Arad, operatorul românesc de smart flying a luat decizia de a creşte frecvenţa pe această rută. Astfel, începând cu 1 mai a.c., Blue Air pune la dispoziţia pasagerilor săi câte un zbor pe zi, de luni până vineri şi duminica. Biletele pentru o călătorie dus-întors pornesc de la 39,98 Euro, cu taxele de aeroport incluse.
Programul detaliat al zborurilor este disponibil pe blueairweb.com. Biletele au fost puse deja în vânzare pe site-ul companiei. De asemenea, pasagerii pot achiziţiona bilete de călătorie pentru aceasta rută şi prin serviciul de Call Center (021 208 86 86) sau prin reţeaua de agenţii Blue Air din ţară.
Sherif Ussama, directorul general al Blue Air declara ca: „Rutele interne au foarte mare succes, deoarece Blue Air oferă o alternativă mult mai comodă, rapidă şi de multe ori mai ieftină decât variantele de de transport de care dispun în prezent pasagerii noştri.”
Ca o direcţie strategică pentru 2010, Blue Air a decis consolidarea zborurilor domestice. În prezent, Blue Air oferă zboruri interne pe rutele Bucureşti – Arad, Bucureşti – Timişoara şi Bucureşti – Cluj Napoca.

Sursa: Observator.info

Autor: Andrei Ando ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro