Stire

Un elev a fost spitalizat după ce un coleg l-a lovit cu un scaun ?n cap

21.03.2010 ⋅ 0 comentarii

În scolile arãdene apar tot mai multe cazuri de bãtãi între elevi - din joacã sau nu - urmate de interventii medicale. Ieri, doi elevi din clasa
a VII-a de la ªcoala Generalã din Bujac s-au „jucat” în pauzã, în clasã, unul dintre ei lovindu-l pe celãlalt în cap cu scaunul de la catedrã. Din pãcate, joaca celor doi colegi s-a terminat prost pentru amândoi - unul este internat în spital, iar celãlat se va alege cu nota scãzutã la purtate.
Dirigintele elevilor, a explicat cã bãietii au alergat prin clasã, unul dupã altul: „Unul a vrut sã se apere si a ridicat scaunul deasupra capului celuilalt copil, iar acesta a intrat, în fugã, în el.”  
Se pare cã bãiatul care a tinut scaunul nu se aflã la prima abatere, însã cum învãtãmântul de opt clase este obligatoriu, împotriva acestuia nu pot fi luate mãsuri extreme. Totusi, consiliul profesoral al scolii va decide scãderea notei la purtare a acestuia. „Elevul se va alege cu nota scãzutã la purtare si vom anunta politia”,a explicat dirigintele clasei.
Medicul Zeno Moldovan, seful sectiei Chirurgie si Ortopedie pediatricã în cadrul Spitalului Judetean Arad a declarat cã: „nu este vorba despre o tãieturã adâncã, a fost suturat.” Copilul rãnit va mai rãmâne câteva zile în spital pentru ca lovitura la cap sã poatã fi supravegheatã de medici.

Sursa: Observator.info

Autor: (C.P.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro