Stire

Diamantakos, pus pe liber de BC ICIM!

23.03.2010 ⋅ 0 comentarii

O lege a lui Murphy spune că ceea ce începe prost se termină şi mai prost. Ioannis Diamantakos a întârziat la reunirea lotului BC ICIM, deoarece a fost prădat de acte pe aeroportul din Atena, şi a sfârşit prin a fi demis, ieri, de conducerea clubului, în urma rezultatelor slabe
Înfrângerea de la Craiova a fost ultima pentru Ioannis Diamantakos în calitate de antrenor al BC ICIM Arad. Antrenorul elen al formaţiei arădene a fost demis ieri dimineaţă de conducerea clubului, care a considerat că nu mai poate merge pe mâna acestuia, deoarece riscul de a nu se îndeplini obiectivul e foarte mare. „De comun acord s-a reziliat contractul antrenorului Ioannis Diamantakos. Şi-a luat rămas bun de la fete şi ne-am despărţit în condiţii amiabile”, a spus managerul clubului, Marcel Urban. Astfel, antrenamentul de ieri dimineaţă a fost condus de directorul tehnic, Dan Moraru, cel care l-a adus la Arad pe Diamantakos. Cu toate acestea, varianta de a termina actualul sezon cu Moraru pe banca tehnică e mai puţin probabilă. Conducerea clubului poartă negocieri în aceste zile cu mai mulţi tehnicieni, prima opţiune fiind se pare tot a unui antrenor din afara României. Dacă nu se va putea bate palma cu un alt antrenor, atunci Dan Moraru va fi „obligat” să antreneze echipa până la finalul sezonului. Altfel, odată cu plecarea lui Diamantakos, cel mai probabil vor avea loc schimbări majore şi în echipă, în sensul că „slăbiciunile” lui Diamantakos nu vor mai evolua constant, dacă prestaţia acestora nu va fi cea aşteptată. Principala vizată, conform unor surse din anturajul clubului este Evdokia Stamati, adusă cu surle şi trâmbiţe la ICIM în locul americancei Sheena Moore, aruncată ca pe o măsea stricată, dar nici Prassa nu va avea zile uşoare, dacă nu-şi va etala clasa anunţată de Diamantakos.
Astăzi, confruntare decisivă cu AlexandriaICIM Univ.Goldiş va întâlni în această seară pe BCT Alexandria, într-un joc decisiv pentru ambele tabere, care luptă pentru locul trei din clasament înainte de play-off. O eventuală şi nedorită înfrângere a ICIM-ului ar însemna un adevărat dezastru atât de imagine cât şi financiar, în contextul în care se doresc mai mulţi sponsori la echipă. Partida se va disputa în polivalenta arădeană, începând cu ora 19:00, intrarea spectatorilor fiind liberă.

Sursa: Observator.info

Autor: Daniel Berar ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro