Stire

Paula Maria Hexan: "?mi place foarte mult să c?nt şi vreau să ajung c?t mai sus ?n acest domeniu"

08.04.2010 ⋅ 0 comentarii

Paula Maria Hexan are 10 ani, este elevă la Şcoala Generală Nr. 1 din Sântana şi de la 6 ani cână muzică populară. A participat la concursuri unde talentul i-a fost răsplătit cu premii şi a fost invitată la diverse emisiuni de folclor naţionale şi locale. Spune că nu ar cânta altceva în afară de muzică populară pentru acest gen îi place cel mai mult. “Aş vrea să fac o carieră în acest domeniu pentru că mă reprezintă. Vreau ca pe viitor să ajung cât mai sus şi să continui cu muzica populară” – ne mărturiseşte tânăra interpretă. La început a dansat în Ansamblul “Busuiocul” iar talentul de interpretă i-a fost descoperit de Rozalia Paşca, care a fost impresionată de vocea micuţei Paula şi a luat-o ca solistă a Ansamblului. Au urmat două paticipări la concursul “Floricele” din Sântana, unde a obţinut, în primul an locul III iar în anul următor locul II. Paula Maria îşi imparte timpul între şcoală, repetiţii şi diverse emisiuni şi spectacole. 
Îşi pregăteşte un CDPână acum a fost invitată de două ori la o emisiune de foclor difuzată pe un post de televiziune local şi, în urmă cu o lună, a fost la emisiunea “Vetre Folclorice” a postului Favorit. “La “Vetre Folclorice” am fost cu doamna Rozalia şi colegii mei de la Ansmblul “Busuiocul”.  Cel mai mult mi-a plăcut atmosfera foarte caldă şi faptul că am avut ocazia să cunosc interpreţi noi” – spune Paula.Paula povesteşte cu entuziasm că se pregăteşte să lanseze un CD iar la vară va merge, alături de Ansamblul “Busuiocul”, în Elveţia. “Am fost şi Ungaria iar acum aşteptăm să mergem în Elveţia, unde vom cânta în fiecare zi, timp de o săptămână” – încheie Paula Maria.
Am spectacole aproape în fiecare lună, atât în Sântana cât şi în Arad, pe unde sunt invitată, la diverse evenimente - Paula Hexan

Sursa: Observator.info

Autor: (C.L.H.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro