Stire

Protest inedit al celor de la Happy Chicken

10.04.2010 ⋅ 0 comentarii

Happy Chicken, singura companie din Arad specializatã în delicatese de pui cu livrare la domiciliu, a organizat vineri, de la ora 15, un protest inedit în central orasului si a lansat „o aprigã luptã cu criza prin promotii si oferte speciale“.
 
„Recesiunea, permanentele cresteri de preturi si posibila taxã pe fast-food pun în pericol dreptul fiecãrui arãdean la mâncare bunã. Happy Chicken si-a obisnuit clientii cu servicii ireprosabile si cu mâncãruri delicioase la preturi avantajoase, fãcând în asa fel încât toti clientii sãi sã se bucure în continuare de specialitãtile din pui si de delicatesele pentru care este cunoscut. Puiul Fericit stie cât de importantã este o masã zilnicã sãnãtoasã si completã; de aceea, se strãduieste sã tinã preturile sub control pentru ca oamenii sã aibã parte în continuare de o masã la preturi accesibile“, se mentioneazã într-un comunicat al companiei Happy Chicken.
Cei de la Happy Chicken spun cã luptã cu criza, organizând un miting pentru “dreptul la fericire” al clientilor sãi. De asemenea, compania a lansat oferta “Fericire în Douã”, comanzi o pizza si primesti douã, dar si promotia “Happy Hour, Every Hour”, La Happy Chicken, Happy Hour dureazã toatã ziua.
„În vreme ce totul se scumpeste, Happy Chicken pãstreazã aceleasi preturi. Desi NU foloseste produse congelate, Happy Chicken îngheatã preturile“, ne mai spune Dragos, unul dintre organizatori.
Totodatã, Happy Chicken premiazã ECO-atitudinea! Astfel, Happy Chicken rãsplãteste clientii care protejeazã mediul: la zece cutii de pizza reciclate, fiecare client primeste o pizza cadou. Happy Chicken este singura companie cu livrare la domiciliu care gãteste cu ingrediente proaspete si este specializatã în delicatese de pui sãnãtoase, gustoase si la preturi avantajoase. Astfel de actiuni, ca cea de ieri, vor avea loc si astãzi si mâine, între orele 15-20, în centrul orasului, dar si în parcurile de pe Malul Muresului.

Sursa: Observator.info

Autor: (A. P.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro