Stire

UTA revine pe primul loc!

19.04.2010 ⋅ 0 comentarii

UTA a învins cu scorul de 4:1, sâmbãtã seara, pe CSM Râmnicu Vâlcea, dupã ce în minutul 17 oaspetii conduceau cu 1:0 dupã un penalty primit cadou din partea arbitrului de centru. Rezultatul, produs într-o atmosferã de zile mari, la care au contribuit 4500-5000 de spectatori, plus coregrafia si spectacolul de luminã si culoare al peluzei, a readus trupa arãdeanã pe prima pozitie a clasamentului în seria „Vest”, sansele de promovare fiind pãstrate.
Ionut Popa a trãit meciul la intensitate maximã. La faza penalty-ului a izbucnit, rãzboindu-se cu arbitrii, dar pânã la final s-a mai calmat, jocul bun al UTA-ei oferindu-i un cadou frumos cu ocazia celor 57 de ani pe care i-a împlinit chiar sâmbãtã. UTA si-a punctat frumos si aniversarea de 65 de ani, sãrbãtorind cum se cuvine alãturi de suporteri. „Îi felicit pe jucãtori pentru cã în conditiile prin care trecem noi acum, bãietii au fost admirabili. Au avut o tãrie de caracter mare, au revenit repede dupã o fazã care ne-a lãsat mascã pe toti si am crezut cã va turna plumb în picioarele lor. Credeam cã nu ne vom vom reveni si cã vom strica acest frumos eveniment. Asa as dori sã joace UTA de fiecare datã, cu un elan deosebit, cu actiuni multe de poartã, sã îsi sufoce adversarul. Dacã am juca asa de fiecare datã, ar fi admirabil pentru toti, dar în fotbal nu poti sã duci trena tot timpul”, a spus Ionut Popa, care a primit un buchet special de flori, alb-rosii, în formã de minge din partea clubului si o sampanie de la suporteri.
„S-a vãzut ce au fãcut arbitrii, dar nu vreau sã cad în penibil si sã comentez prestatia lor la 4:1. Dacã nu valida golul lui tucudean, arbitrul trebuia sã dea penalty. Când e penalty clar, echipa încearcã sã se automotiveze, strânge rândurile. Dar când nu e penalty, jucãtorii sunt nedumeriti, nu stiu ce se întâmplã, revin greu în joc. Însã ei au revenit extraordinar astãzi, cred cã a plãcut jocul lor, au jucat cu determinare si elan" a mai spus Ionut Popa.

Sursa: Observator.info

Autor: (S.S., C.O.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro