Stire

Expo Arad Internaţională ?nt?mpină primăvara cu trei t?rguri - "Estival", "Gardenia" şi "Primăverii"

20.04.2010 ⋅ 0 comentarii

Flori exotice, excursii de vis, joc şi multă voie bună sunt doar câteva dintre „ingredientele” propuse de Expo Arad pentru acest sfârşit de săptămână. Astfel de joi şi până duminică cei interesaţi sunt aşteptaţi la cel mai complex eveniment organizat de Expo Arad în acest sezon – târgurile Gardenia, Estival şi Primăverii.
Târgul de flori şi amenajări peisagistice – Gardenia – vine cu variate soluţii de amenajare şi transformare a grădinii într-o oază de verdeaţă şi relaxare. Vizitatorii vor putea achiziţiona diverse soiuri de plante, flori de grădină, flori exotice..., unelte, utilaje, statuete şi pitici, sisteme de irigaţie şi chiar mobilier pentru grădină. Al doilea târg propus de organizatori – Estival – este ideal pentru cei care nu au decis încă unde îşi vor petrece concediul. Vor fi disponibile o serie de oferte şi promoţii atât pentru staţiunile din ţară cât şi pentru cele din străinătate. 
Târgul de Paşti înlocuit cu Târgul Primăverii din cauza concurenţeiTârgul Primăverii desfăşurat în premiera la Expo Arad va fi un târg de bunuri generale care aduce în atenţia publicului produse foarte variate – îmbrăcăminte şi încălţăminte specifice sezonului, accesorii, marochinărie, cosmetice, jucării şi multe altele. „Târgul Primăverii înlocuieşte târgul de Paşti la care am renunţat din cauza concurenţei pe care ne-o face chiar oraşul nostru. În preajma sărbătorilor pascale au fost manifestări care nu pot fi numite târguri sau expoziţii, organizate în parcări ale supermarket-urilor sau în alte locuri asemănătoare. În acest caz, măsura pe care am luat-o a fost să renunţăm noi la Târgul de Paşti. Noi încercăm să aducem firme serioase cu produse de calitate”, ne-a explicat Nicolae Băcanu, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad.În ciuda concurenţei, organizatorii evenimentului au reunit pentru acest târg zeci de expozanţi din ţară şi străinătate care promit să aducă cele mai noi produse în domeniu. Deschiderea festivă a celor trei târguri va avea loc joi de la ora 10.

Sursa: Observator.info

Autor: Simina Roz ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro