Stire

ACU Arad ?şi ?ncepe seria jocurilor de verificare ?n Ungaria

08.07.2010 ⋅ 0 comentarii

Daniel Lupaşcu a ajuns ieri după amiază în Arad şi în scurt timp ar mai putea apărea un fotbalist care a cochetat cu Liga I, în persoana lui Zeno Bundea
 Geta Onu nu mai îşi doreşte aşa mulţi fotbalişti în probe. Preşedintele executiv de la ACU spune că i-a transmis deja directorului sportiv să cheme la echipă, pentru a fi testaţi de Costel Bogoşel, doar fotbalişti care au şanse de a fi păstraţi. „Am văzut la antrenament foarte mulţi fotbalişti. Nici nu ştiu cum îi cheamă pe toţi. I-am spus lui Cipri Roşca să nu mai aducă tot felul de fotbalişti de care nu a auzit nimeni. În două zile voi face ordine. Vor rămâne doar cei care au şanse reale de a prinde lotul”, a decretat Geta Onu. Aceasta a dorit să lămurească şi zvonurile privind venirile lui Tiberiu Bier şi Răzvan Riviş. „Am auzit şi eu că s-a scris în presă de posibilele veniri ale lui Bier şi Riviş la ACU. Nici vorbă”, a mai spus oficialul din Aradul Nou, care a mai afirmat că, cel puţin la apărare, nu vor exista mari modificări. „Eu am fost foarte mulţumită de apărare în sezonul trecut şi în special de fundaşii centrali. Am auzit şi eu că Bier ar vrea să vină la Arad. Deocamdată avem soluţii în centrul apărării, acolo unde sunt 4 fotbalişti care ar putea să joace. Atât Nicolau cât şi Aldea, Miculescu sau Bilia ar putea să facă cuplu în defensivă. Nu ştiu dacă Alin Gligor va rămâne”, a mai declarat Geta Onu.
Lintaru, şanse mici să mai rămânăLintaru a făcut un retur bun la ACU şi este dorit în continuare de Costel Bogoşel. Deveanul a fost plecat acasă, pentru a discuta cu oficialii Mureşului. În cele din urmă, deocamdată, Lintaru nu s-a înţeles cu conducerea din Deva, pentru un nou împrumut la ACU. „Îmi pare rău de Lintaru. Ne-a ajutat la promovare şi doream să mai rămână. Dacă nu îşi rezolvă singur împrumutul ne vom despărţi”, a spus Costel Bogoşel. Altfel, Bogdan Onu şi Ovidiu Păşcălău se antrenează cot la cot cu colegii de echipă. „Ambii au scăpat de probleme. Sunt apţi să se antreneze la capacitate maximă. Sunt sigură că vor trece cu bine peste perioada de pregătire şi vor reveni la forma în care au fost înainte de accidentări”, a spus preşedintele executiv de la ACU. Primul amical al veriiACU Arad va disputa astăzi primul joc de verificare din această perioadă. Costel Bogoşel a răspuns pozitiv solicitării venite din partea Gaz Metanului din Mediaş. De altfel, Geta Onu îşi doreşte o colaborare cu gruparea la care evoluează Cristi Todea, în privinţa unor împrumuturi de fotbalişti. Partida dintre cele două echipe va avea loc la Debrecen, în Ungaria, acolo unde Gaz Metan Mediaş se află în cantonament. Antrenorul principal de la ACU va deplasa în Ungaria un lot format din 26 de fotbalişti. Singurul care va lipsi este Călin Bota, care are unele probleme personale şi a fost învoit de Bogoşel.  
Zeno Bundea, aşteptat la ACUTrupa Getei Onu ar putea face un transfer de marcă în această perioadă. Aşa cum Observator arădean vă informa că ar putea ajunge la echipă şi fotbalişti care au cochetat cu Liga I, iată că Bogoşel a recunoscut că se duc tratative avansate cu Zeno Bundea. Acesta, după cum bine se cunoaşte, s-a afirmat la Rapid Bucureşti, echipă alături de care a câştigat un campionat al României, în 1999, jucând la feroviari cinci sezoane. Zeno Bundea a acumulat 234 de partide în prima ligă din România, în care a înscris 22 de goluri. A fost selecţionat o singură dată la echipa naţională de fotbal a României, în anul 2003, într-o partidă contra Bosniei-Herţegovina. „Îl aştept pe Zeno Bundea să vină cât mai repede. Mai are de rezolvat unele probleme la FC Bihor după care e aşteptat la noi”, a recunoscut Costel Bogoşel. Zeno Bundea a evoluat în sezonul trecut la FC Bihor, grupare de la care mai are de încasat ceva bani, după care îşi va încheia conturile şi va sosi la ACU, club cu care s-a înţeles la un contrac pe o perioadă de doi ani.

Sursa: Observator.info

Autor: Daniel Berar ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro