Stire

ACU: Costel Bogoşel a renunţat la mai mulţi jucători ?n probe, iar lotul ?ncepe să se contureze

13.07.2010 ⋅ 0 comentarii

Dacă până acum au preferat să se antreneze dimineaţa, de ieri s-a schimbat programul şedinţelor de pregătire de la ACU, fotbaliştii fiind convocaţi pentru o mişcare după amiaza. Astăzi, Costel Bogoşel a programat două antrenamente, pentru ca intrarea în efort să fie accelerată, în vederea apropiatului cantonament de la Moneasa. Delegaţia studenţilor va pleca duminică spre Moneasa, nu înainte de a disputa jocul de pregătire cu Pandurii Târgu Jiu, grupare condusă de fostul căpitan al Stelei Bucureşti, Marius Baciu. „Meciul va avea loc după amiaza, iar seara vom ajunge la Moneasa”, a spus antrenorul principal de la ACU Arad. Altfel, aşa cum a promis, Geta Onu a făcut curăţenie în lot. Costel Bogoşel a renunţat după partida de sâmbătă cu Gloria la mai mulţi jucători aflaţi în probe. „Nu avea rost să-i mai ţin. M-au convins că nu mă pot ajuta în campionat”, şi-a justificat Bogoşel decizia. Cert este că atacul arată bine, în opinia antrenorului, Gheju, Lupaşcu şi Bârza fiind reţinuţi în lot. Un alt fotbalist reţinut în lot şi care va face deplasarea la Moneasa este Mulineanu. Acesta este un fotbalist de bandă stângă, tehnic, care poate pune umărul la realizarea obiectivului impus la ACU. Şi Alin Gligor are şansa de a semna un contract cu gruparea din Aradul Nou. Fotbalistul, care a mai evoluat la Telecom, Gloria şi Sebiş, l-a impresionat pe Bogoşel. „Şi Alin Gligor are şanse de a rămâne la echipă”, a spus antrenorul.
Rusu şi Păşcălău ar putea pleca!Florin Rusu şi Ovidiu Păşcălău nu se pot lăuda cu faptul că au şanse mari de a apăra la ACU. Cei doi au o concurenţă serioasă în poartă, odată cu venirea mai tânărului Paul. Acesta este un portar sub 21 de ani şi, cum FRF obligă cluburile din eşalonul doi de a folosi 2 fotbalişti sub 21 de ani, Bogoşel e decis să-l „forţeze” pe Paul, dacă se va ridica la pretenţiile aşteptate. „Încă nu ştiu dacă Paul va apăra titular. Eu îmi doresc să am în poartă un portar sub 21 de ani. Dacă mă voi decide să-l arunc pe Paul în poartă, nu ştiu dacă lui Rusu sau lui Păşcălău le va conveni  să fie rezerve”, a declarat Costel Bogoşel.
Zeno Bundea, tot mai aproape de ACUZeno Bundea este tot mai aproape de gruparea arădeană. Dorit de Costel Bogoşel la echipă, fotbalistul este pe cale să-şi rezolve situaţia contractuală de la FC Bihor, acolo unde mai are de primit o sumă de bani, după care îşi va rezilia contractul. „Din câte ştiu eu, impresarul fotbalistului este foarte aproape de a ajunge la un acord cu FC Bihor, după care se vor demara negocierile cu ACU”, a spus antrenorul principal de la ACU. Cel mai probabil, până la plecarea în cantonamentul de la Moneasa, impresarul fotbalistului, Ionel Codoban, va finaliza tratativele cu conducerea de la ACU.

Sursa: Observator.info

Autor: Daniel Berar ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro