Stire

Mădălina Manole a murit. Astăzi ?mplinea 43 de ani

14.07.2010 ⋅ 0 comentarii

Artista Mădălina Manole a fost găsită decedată, în această dimineaţă, în locuinţa sa din Otopeni.
Artista Mădălina Manole a murit, în această dimineaţă. Incidentul a fost anunţat la 112 în jurul orei 6:30, chiar de soţul solistei, Mircea Petru.
Potrivit inspectorului- şef al Poliţiei Ilfov, în jurul orei 6:30, soţul Mădălinei Manole a apelat serviciul de ambulanţă, după ce a găsit-o pe aceasta căzută în holul locuinţei. Serviciul de ambulanţă s-a deplasat la faţa locului şi a constatat decesul.
Se pare că problemele cardiace de care artista a suferit în perioada sarcinii s-au agravat în acesată primăvară. Mădălina Manole şi-a anulat turneul de lansare al celui de-al nouălea album, internându-se în spital.
Principala ipoteză a anchetatorilor este sinuciderea, întrucât Mădălina Manole a luat mai multe medicamente, însă nu se ştie, deocamdată, ce fel de pastile.
Mădălina Manole, pe numele său real Magdalena Manole, s-a născut pe data de 14 iulie 1967, în localitatea Vălenii de Munte. Artista şi-a făcut debutul muzical la vârsta de 15 ani, iar în anul 1991 a obţinut discul de aur pentru albumul „Fată dragă”.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro