Stire

Obiectivul rugbiştilor de la CSU MVT ?Aurel Vlaicu: accederea ?n careul de aşi!

23.07.2010 ⋅ 0 comentarii

Înainte de startul play-off-ului, antrenorul CSU MVT “Aurel Vlaicu” Arad, Ovidiu Şerban, a prezentat programul şi obiectivele echipei pentru următoarea perioadă. Obiectivul echipei de rugby a Aradului este “accederea în primele patru echipe”, deziderat pentru îndeplinirea căruia Ovidiu Şerban spune că sunt necesare “şapte victorii din zece  partide”. Antrenorul celor de la CSU MVT “Aurel Vlaicu” Arad consideră că meciurile împotriva echipelor Steaua, Dinamo, Baia Mare şi Farul Constanţa vor fi cele mai dificile, având în vedere că adversarii sunt de tradiţie iar jucătorii lor “joacă şi pentru echipă, nu numai pentru bani”. La polul opus s-ar afla dubla confrutnare cu echipa din Timişoara, a cărei jucători “ se pregătesc special pentru meciul cu noi. Eu vreau să fac performanţă, nu mă interesează orgoliile locale”, a precizat antrenorul rugbiştilor arădeni Ovidiu Şerban s-a dovedit puţin critic faţă de proprii săi jucători, subliniind faptul că “sponsorul şi Universitatea şi-au făcut datoria în proporţie de sută la sută şi chiar peste. Eu nu mai vreau să dau vina pe accidentări”, a precizat Şerban, arătând că de-acum încolo performanţa clubului va ţine în proporţie covărşitoare de devotamentul jucătorilor faţă de clubul care îi plăteşte. “Jucătorii Stelei au jucat la Cluj doar pentru stema de pe tricou, ai mei se gândesc în primul rând la salar. Nu avem datorii faţă de nimeni, mâine jucătorii urmând să încaseze ultimele prime de joc”, a anunţat Ovidiu Şerban, încă supărat pentru ultimele rezultate nesatisfăcătoare ale echipei. 
“Studenţii” încep play-off-ul: Arad - Steaua, sâmbătă de la ora 10:00, la Sânicolau MicSâmbătă, de la ora 10:00, pe terenul din Sânicolau Mic se va desfăşura meciul împotriva echipei Steaua Bucureşti, restanţă contând pentru prima etapă a play-off-ului. Antrenorul CSU MVT “Aurel Vlaicu” nu se va putea baza în acest joc pe o serie de jucători accidentaţi, dar nici pe Cătălin Fercu, accidentat la ultima acţiune a “stejarilor” şi pe căpitanul naţionalei, Stelică Burcea, acesta programându-şi din timp nunta pentru data de 24 iulie. În perioada următoare, CSU MVT “Aurel Vlaicu” va mai disputa câteva jocuri de campionat, la Baia Mare şi cu Timişoara, după care, la sfârşitul lunii august, echipa va pleca în Georgia, “unde vom reprezenta România” pentru a participa la un turneu internaţional  alături de alte şapte echipe. Ovidiu Şerban spune că în ciuda aglomerării programului la revenirea din Georgia (începutul lunii septembrie), “vom intra în circuitul International Rugby Board”, fapt ce va creşte prestigiul şi recunoaşterea internaţională a echipei arădene de rugby. 
Înţelegere şi respect faţă de durerea părinţilor lui Alex GrădinaruÎn altă ordine de idei, Ovidiu Şerban a precizat că înţelege durerea tatălui rugbistului Alexandru Grădinaru, cel care a anunţat că va da clubul în judecată, reclamând faptul că partida în timpul căreia s-a accidentat Alexandru nu a fost organizată corespunzător. “Nu aş dori să fiu în pielea tatălui, dar nici alţii nu cred că ar vrea să fie în pielea mea. Este un sindrom specific pentru fiecare părinte să găsească un vinovat. Noi ne-am făcut datoria faţă de Alexandru Grădinaru , din punctul de vedere al legalităţii suntem în regulă – treaba noastră era să organizăm meciul. Au existat toate condiţiile cerute de regulament (ambulanţă etc, n.r.), nu s-a dus clubul să-l scoată de pe teren”, a precizat Ovidiu Şerban, adăugând că personalul clubului a mers zilnic la spitalul din Timişoara, unde era internat regretatul rugbist.  

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro