Stire

Coldwell Banker - compania de consultanţă imobliară care a ?nvins criza iar ieri şi-a deschis sucursală la Arad

10.08.2010 ⋅ 0 comentarii

Vestul ţării beneficiază începând de ieri de una dintre cele mai căutate şi profitabile companii de consultanţă imobiliară din ţară - Coldwell Banker Affiliates of Romania care a încheiat un parteneriat cu compania de brokeraj Nemeş din Arad. Începând de ieri compania funcţionează în incinta companiei de brokeraj Nemeş.
Compania Coldwell Banker Affiliates of Romania, originară din Statele Unite ale Americii, cu sucursale în America de Sud, Asia, Australia şi Europa, s-a lansat pe piaţa românească în 2007, iar anul trecut, a ajuns liderul pieţei de profil din România. Una dintre companiile de succes, Coldwell Banker a profitat de pe urma crizei fapt dovedit şi prin inaugurarea filialei de la Arad, dar şi prin intenţia ca în perioada următoare să mai deschidă alte sucursale în ţară. „Sucursala de la Arad este a 13-a pentru noi însă a patra în afara capitalei. Până acum, cea mai apropiată sucursală de Arad era la Braşov. În prezent lucrăm mult la extinderea companiei şi este foarte important să avem o sucursală în vestul ţării. Am căutat un oraş important şi acesta a fost Aradul, care are un potenţial foarte mare”, ne explică Valentin Ilie, CEO al companiei Coldwell Banker Affiliates of Romania. Valentin Nemeş, managing partener al noii sucursale Coldwell Banker, este încântat de parteneriatul încheiat spunând că „Am luat această franciză pentru profesionalismul lor. Ne adresăm în special pieţei rezidenţiale, dar încercăm să prezentăm oraşul într-un mod investiţional, în funcţie de cerinţe.”
Profesionalismul pe primul loc în politica companieiAfiliaţii Coldwell Banker din România sunt specializaţi în acordarea de consultanţă şi servicii de intermediere pentru toate segmentele pieţei de profil - rezidenţial, spaţii de birouri, retail, industrial, terenuri şi investiţii. „În calitate de Afiliaţi Coldwell Banker oferim servicii de consultanţă şi intermediere de înaltă calitate clienţilor noştri”, mai spune Valentin Ilie. De asemenea, profesioniştii Coldwell Banker lucrează direct cu clientul, pentru a determina nevoile fiecăruia iar apoi se străduiesc să îmbunătăţească eficienţa şi să diminueze permanent costurile. Aceştia identifică pieţele ţintă şi elaborează pachetele necesare, cum ar fi contracte de achiziţie, detalii de mutare sau solicitări de propuneri. Coldwell Banker a lansat recent divizia Real Estate Owned (REO) specializată în administrarea şi vânzarea activelor bancare neperformante. REO furnizează servicii de inspecţii, marketing, vânzări sau închirieri, raportare financiară, evaluări, studii şi opinii comerciale băncilor şi entităţilor juridice care au produse imobiliare reposedate.Sucursala Coldwell Banker din Arad este amplasată într-o zonă centrală, între Gara Mare şi Mall-ul „Atrium Center”, pe Calea Aurel Vlaicu, nr. 8A.  

Sursa: Observator.info

Autor: Simina Roz ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro