Stire

ACU a pus punct transferurilor

11.08.2010 ⋅ 0 comentarii

ACU Arad a pus capăt campaniei de achiziţii. Gruparea prezidată de Geta Onu nu va mai face nici un transfer, deşi antrenorul Bogoşel şi-ar mai fi dorit un mijlocaş central defensiv. „Ştiu că antrenorul mai doreşte jucători. Gata! Nu mai transferăm nici un fotbalist”, a decretat preşedintele executiv. Geta Onu spune că pe postul de mijlocaş central defensiv va evolua Ciprian Roşca. „Am discutat cu Cipri şi mi-a spus că e pregătit să joace pe acel post. A mai jucat acolo şi consider că nu are rost să mai cheltuim bani pe un alt fotbalist. În plus, acolo poate evolua şi Zeno Bundea sau Petrescu, precum şi Bogdan Onu poate fi o soluţie”, a mai declarat oficialul din Aradul Nou. Altfel, Geta Onu se declară mulţumită de lotul avut la dispoziţie şi aşteaptă cu încredere campionatul. „Avem un lot foarte bun de jucători. Stăm bine în toate compartimentele şi mai ales în atac. Consider că avem cel mai bun atac de când conduc acest club. Sper să nu avem parte de accidentări şi să ne putem baza pe acest lot”, a concluzionat preşedintele executiv de la ACU.   Amicalul cu FC Bihor a fost anulatACU nu va mai juca astăzi cu FC Bihor, joc programat cu mult timp în urmă. Bihorenii nu au mai dorit să descindă în Arad pentru că în etapa a treia din campionat vor juca cu ACU. În aceste condiţii, gruparea arădeană va juca joi un „amical” cu Naţional Sebiş, partida urmând să se dispute pe terenul Motorul.
Geta, interzisă în continuare la meciuriGeta Onu rămâne în continuare suspendată şi nu are dreptul de a intra pe stadioane. Oficialul din Aradul Nou spune că va urmări meciurile ca şi până acum, adică din afara stadioanelor. „Am mai spus şi o repet. Dacă vorbeam la Federaţia Română de Fotbal aveam şanse de a mi se da o derogare să urmăresc meciurile din tribună, dar eu nu doresc acest lucru. Nu am chef să stau în tribună şi să fiu înjurată. Dacă nu pot sta pe banca de rezerve prefer să stau în afara stadionului”, a spus Geta Onu.
Băd, un an la ACUFlavius Băd a ajuns la o înţelegere cu gruparea din Aradul Nou. Odată cu venirea acestuia, ACU s-a întărit în ofensivă, acolo unde pentru postul de titular se mai luptă Gheju, Lupaşcu şi Dragoş. „Încă nu a semnat dar ne-am înţeles la contract. Va semna probabil miercuri”, a spus Geta Onu. Altfel, se mai dorea achiziţionarea lui Alin Ilin, însă până la urmă nu a mai fost perfectat acest transfer, deoarece fotbalistul a solicitat se pare un salariu peste puterile financiare ale clubului arădean. Au „transferat” şi un medicACU va avea din acest sezon un nou medic la echipă. După Freiman şi medicul de la Liberty, acum a venit rândul doamnei doctor Vuin să se ocupe de sănătatea studenţilor. Noul medic al echipei este soţia doctorului de la UTA, Florin Vuin, astfel că la derby-ul din campionat se vor întâlni în calitate de adversari.

Sursa: Observator.info

Autor: Daniel Berar ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro