Stire

Naţional Sebiş nu a putut fi ?nvinsă nici de ACU Arad!

13.08.2010 ⋅ 0 comentarii

Gruparea lui Gheorghe Feieş arată bine înaintea campionatului, după transferurile realizate şi jocul echipei de ieri ACU Arad a remizat ieri dimineaţă în partida de verificare susţinută în compania Naţionalului Sebiş. Flavius Băd a marcat după numai cinci minute de joc, dar Iambor a restabilit egalitatea spre finalul reprizei, înscriind direct dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri. Bisorca i-a readus pe studenţi în avantaj, în repriza a doua, dar tot Iambor a fost cel care nu a fost de acord cu rezultatul de pe tabelă şi a marcat de această dată de la punctul cu var în urma unei lovituri de pedeapsă uşor acordată de centralul Vasile Dumitru. Costel Bogoşel a început jocul în următoarea formulă de echipă: Paul – Bilia, Nicolau, Miculescu, A.Gligor – Şandru, Petrescu, Bundea, Ciubăncan – Dragoş, Băd. Pe parcursul reprizei a doua au mai fost folosiţi Rusu, Iacob (portari), Uibariu, Bisorca, Lupaşcu, Aldea, C.Roşca, Bogoşel, Onu jr, Bărsan, Vlad şi Bala (jucători de câmp). De cealaltă parte, Adrian Abrudean a apelat la următoarea echipă: Păşcălău – Cl.Feieş, A. Lengyel, Lung, Viderok – Huţanu, Sabău, Iambor, Budur – Cr.Luca, S.Leucuţa. Au mai jucat Krajkar, Alex Leucuţa, R.Popa, Ivancea şi Malancu.
A redebutat Bogoşel!Surpriza amicalului de ieri a fost oferită de Costel Bogoşel. Antrenorul principal de la ACU a revenit în iarbă după mai bine de un an. Acesta a fost aplaudat la scenă deschisă de preşedintele executiv Geta Onu. „Ştiu că se pregăteşte cu seriozitate şi în afara antrenamentelor. Am înţeles că merge şi la sala de forţă”, a spus Geta Onu. Cu toate acestea, nu se pune problema titularizării acestuia, mai ales că pe postul de fundaş central sunt soluţii multe.
Lupaşcu e încă datorGeta Onu spune că deocamdată Daniel Lupaşcu este dator faţă de echipă. „Eu am în continuare încredere în el. Are valoare dar trebuie să ne-o şi arate. Sunt puţin supărată pe acesta şi sper să-şi revină până începe campionatul, altfel o să joace altcineva în atac. Eu aştept foarte mult de la Lupaşcu, având în vedere cartea sa de vizită”, a comentat oficialul din Aradul Nou.
Alex Bisorca, în probeLa ACU a susţinut ieri dimineaţă o probă de joc Alex Bisorca. Fotbalistul testat şi de UTA, dar nereţinut în lot, a ajuns în cele din urmă în Aradul Nou. Acesta nu a evoluat rău, reuşind să marcheze şi un gol, la o neatenţie copilărească în defensiva sebişenilor. „Bisorca este în continuare în probe. Va juca şi sâmbătă în amicalul cu Simeria, după care antrenorul se va decide dacă-l va reţine în lot”, a mai spus Geta Onu.

Sursa: Observator.info

Autor: Daniel Berar ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro