Stire

Fetiţă de 11 ani, dispărută de acasă, posibil violată de un adult, găsită de poliţişti ?n apropierea blocului unde locuieşte

17.08.2010 ⋅ 0 comentarii

O minoră de 11 ani din municipiu a fost găsită aseară de către poliţiştii arădeni după ce a fost dată dispărută de câteva zile. Odată cu găsirea fetei poliţiştii au reţinut şi un bărbat, aflat în stare de ebrietate, despre care se spune că ar fi violat-o, însă deocamdată nu s-a ajuns la nici o concluzie.
În urmă cu câteva zile poliţia a fost anunţată că o fetiţă de 11 ani ar fi dispărut de la domicliu, motivul fiind necunoscut familiei. În urma cercetărilor demarate de autorităţi aceasta a fost găsită în apropierea blocului în care locuia. Din cele spuse de fată s-ar putea să fi fost violată de un bărbat aflat sub influenţa alcoolului, însă deocamdată nu există probe care să dovedească acest fapt. Fetiţa a fost supusă unui control ginecologic pentru a vedea dacă este sau nu vorba de un viol, iar bărbatul se află în arestul poliţiei unde urmează să fie interogat pentru a se constata dacă, în caz de viol, este sau nu vinovat. Cercetările vor continua pe parcursul zilei de azi după ce potenţialul vinovat îşi va reveni din starea de ebrietate.

Sursa: Observator.info

Autor: Simina Roz ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro