Stire

Geta Onu pune "tunurile" pe Ionuţ Popa!

01.09.2010 ⋅ 0 comentarii

Geta Onu nu a rămas indiferentă la ieşirea nervoasă a lui Ionuţ Popa de la finalul meciului dintre ACU Arad şi Poli Iaşi. Fostul antrenor al Bătrânei Doamne afirma că arbitrul Monea a viciat rezultatul din teren, odată cu eliminarea unui fotbalist ieşean. Preşedintele executiv de la ACU spune că regretă că i-a permis lui Mister să o salute. „Eliminarea a fost foarte justă. De personajul ăsta (Ionuţ Popa-n.red) nu vreau să vorbesc prea multe. Îmi pare rău că i-am permis să mă salute, deoarece, după ce a făcut la finalul meciului a arătat că nu are cei şapte ani de acasă, mai ales după ce i-a spus lui Sandu Ţamboi. Ne-a înjurat pe amândoi şi ne-a spus să facem un lucru cu arbitrul Monea pe care nu pot să-l spun. Pentru mine e un zero barat care nu ştie să piardă. Toată lumea a văzut că am fost mai buni şi am meritat victoria. Chiar Narcis Ciocărlan a recunoscut iar pentru mine el este antrenor nu Ionuţ Popa”, a declarat Geta Onu.    Ionuţ Popa: „Când scapă de DNA poate să vorbească despre fotbal”Ionuţ Popa nu i-a rămas dator Getei Onu, fiind surprins de reacţia oficialului de la ACU. „Geta Onu are dreptate că nu sunt antrenorul Iaşiului. Eu mi-am spus o părere în calitate de simplu spectator”, a spus fostul antrenor al Bătrânei Doamne. „Nu am ce să-i răspund. Când va scăpa de DNA poate să vorbească cu mine şi despre fotbal. Ea e deocamdată suspendată şi am văzut-o stând pe culoarul de la vestiare deşi nu are voie. Referitor la joc, cei din tribună din jurul meu spuneau că toate meciurile de acasă le câştigă cu arbitrii. Aşa spuneau ei”, mai spune Mister. Acesta a dezvăluit faptul că Poli Iaşi va depune un memoriu la FRF, prin care va pune la dispoziţia comisiei de specialitate caseta meciului şi poze din joc pentru a se vedea că Geta Onu a stat în „gura” tunelului ce duce la vestiare.
Gheju, o lună pe tuşăAccidentarea lui Gheju pare mult mai serioasă decât se părea. Atacantul şi-a reluat antrenamentele, însă nu se va punea conta pe serviciile acestuia cel puţin trei săptămâni. „Am înţeles că va trebui să mai stea încă două săptămâni şi să efectueze doar antrenamente mai uşoare. Oricum, la atacanţi stăm bine”, a spus Geta Onu. Altfel, preşedintele executiv de la ACU nu doreşte să profite de perioada de transferuri care ţine până în 9 septembrie. „Nu vom mai face nici un transfer. Dacă în iarnă vom considera că avem nevoie de întăriri atunci vom încerca să mai transferăm”, a concluzionat oficialul din Aradul Nou.
Deranj la MioveniDacia Mioveni, următorul adversar al studenţilor, a obţinut doar o remiză, 0-0, la Sibiu, cu o nou promovată, în contextul în care echipa argeşeană nu a reuşit să expedieze nici un şut pe spaţiul porţii. Primarul Mioveniului s-a declarat foarte nemulţumit şi a ameninţat că va trece la măsuri dacă nu se va obţine victoria cu ACU. „Aştept meciul de sîmbătă din etapa viitoare, şi vom vedea ce este de făcut, pentru că nu putem lăsa lucrurile aşa. Acest lucru este de neînţeles pentru că, practic este aceeaşi echipă ca în campionatul trecut, mai puţin Nistor. Iar în ediţia trecută a campionatului, echipa a ratat promovarea pentru numai un punct în ultima etapă”, spunea primarul Ion Georgescu. „Pentru noi este bine că nu e linişte la Mioveni. Oricum, nu noi avem mult de pierdut ci echipa gazdă care-şi doreşte promovarea”, a replicat Geta Onu.

Sursa: Observator.info

Autor: Daniel Berar ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro