Stire

Premierul Boc a anuntat remanierea. Aradul nu are ministru!

03.09.2010 ⋅ 0 comentarii

otrivit agentiei Mediafax, premierul Emil Boc a anunţat oficial remanierea miniştrilor Adriean Videanu, Sebastian Vlădescu, Mihai Şeitan, Mihail Dumitru, Gabriel Sandu şi Radu Berceanu şi înlocuirea lor cu Ion Ariton, Gheorghe Ialomiţianu, Ioan-Nelu Botiş, Valeriu Tabără, Valerian Vreme şi Anca Boagiu. Boc a precizat că miniştrii Adriean Videanu, Radu Berceanu şi Gabriel Sandu şi-au depus mandatele de ministru pentru a fi utilizaţi şi a-şi spune experienţa în cadrul partidului. Premierul a menţionat că propunerile de remaniere urmăresc două obiective: continuarea programelor de reformă începute şi ca în 2011 România să treacă pe creştere economică. Emil Boc a precizat că cei propuşi pentru înlocuirea miniştrilor remaniaţi sunt parlamentari, arătând că se bazează pe expertiza lor de specialitate. Ministrul Agriculturii a declarat azi pentru MEDIAFAX că a fost invitat de premier la Palatul Victoria, Emil Boc informându-l că se află pe lista miniştrilor care vor fi remaniaţi şi mulţumindu-i pentru colaborare, el luându-şi cu această ocazie rămas bun de la şeful Guvernului.
Tot joi, premierul Emil Boc l-a anunţat pe Sebastian Vlădescu că a fost demis din funcţia de ministru al Finanţelor Publice în cadrul remanierii Guvernului.
Deputatul PDL Valeriu Tabără a declarat pentru MEDIAFAX că a avut o discuţie cu premierul Emil Boc, în urma căreia i s-a propus funcţia de ministru al Agriculturii, iar el a acceptat.
Anterior, surse din PDL au declarat că senatorul Ion Ariton ar putea fi nominalizat la portofoliul Finanţelor, iar secretarul de stat Adrian Rădulescu ar putea fi nominalizat pentru postul de ministru al Agriculturii.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro