Stire

UTA: deocamdată, reţeta clasică n-a contat

08.09.2010 ⋅ 0 comentarii

UTA a avut parte exact de startul de sezon de care avea nevoie după vara agitată şi plină de incertitudini care a împiedicat-o să îşi facă lecţiile după reţeta clasică. Deocamdată, ţinând cont de joc şi rezultate, reţeta (reunire, cantonament, turneu de pregătire, meciuri amicale etc) nu se dovedeşte atât de importantă, dar asta nu înseamnă că trebuie ignorată. Dimpotrivă, după ce s-au aşezat lucrurile, atât conducătorii, cât şi tehnicienii se străduiesc să readucă echipa pe linia de plutire, astfel încât să-şi poată desfăşura activitatea normal, mai ales că urmează în curând şi meciuri mai grele.    Doru Nica - din nou vocea Bătrânei DoamneFoarte bună ideea conducerii clubului, care a decis să apeleze din nou la serviciile actorului Doru Nica în calitate de crainic la meciurile Bătrânei Doamne: o voce cunoscută şi competentă, care nu poate decât să facă plăcere. În plus, readucerea lui Doru Nica vine şi ca o compensaţie pentru nedreptatea care i s-a făcut în anul 2006, când a fost uitat de conducerea clubului, patronat atunci de Nicolae Bara şi Sandu Ion.
Pascariu, noul căpitanClaudiu Pascariu este noul căpitan al Bătrânei Doamne, tânărul fundaş fiind responsabilizat cu banderola. Unul dintre puţinii supravieţuitori ai echipei de bază din campionatul trecut rămâne printre titularii UTA-ei, însă are nevoie de puţin timp pentru acomodarea cu colegii noi din defensivă, fundaşul central Tînc şi fundaşul stânga, Neagu. 
Ciprian Luca, spectator la UTA - Alro Jucător de bază la Alro Slatina în sezonul trecut, fostul utist Ciprian Luca s-a numărat printre spectatorii prezenţi sâmbătă dimineaţă pe stadionul „Francisc Neuman”. „Deocamdată m-am lăsat de fotbal”, spus Cipri Luca, a cărui situaţie s-a complicat în pauza dintre sezoane, după o serie de schimbări la nivel de conducere prin care a trecut clubul din Slatina. 
Concurenţă prin aducerea lui M. Gheorghe După legitimarea lui Mircea Gheoghe, tehnicienii utişti vor avea ocazia să reaşeze linia de mijloc, concurenţa urmând să o resimtă mijlocaşii laterali şi cei centrali cu profil ofensiv. Teoretic, revenirea lui Mircea Gheorghe le poate oferi antrenorilor posibilitatea de a-i muta pe Nădăban şi Purece pe posturile lor obişnuite, de mijlocaş dreapta, respectiv stânga, în timp ce M. Gheorghe ar urma să evolueze în centru, alături de Chindriş.

Sursa: Observator.info

Autor: Sebastian Şiclovan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro