Stire

Primăria a sesizat Poliţia, pentru că cei de la clubul ?La Mouche? au spart gardul ştrandului, să-şi facă propria intrare!

22.09.2010 ⋅ 0 comentarii

Leontin Aslău, concesionarul parcării din Ştrandul Neptun şi proprietarul construcţiilor din zona fostului restaurant „Corleone”, împreună cu proprietarului noului club „La Mouche”, Marius Tuduce, deschis în aceeaşi locaţie, au amenajat un acces direct spre club, direct de pe podul Decebal. Astfel, gardul a fost tăiat pentru a fi montată o uşă, clienţii având astfel posibilitatea de a evita plata taxei de intrare în ştrand, percepută mai nou şi pentru cei care doresc să meargă în parcare sau în clubul „La Mouche”. Primăria Municipiului s-a autosesizat şi, considerând că intrarea este „ilegală”, a sesizat Poliţia Municipală. „În data de 20 septembrie 2010, administraţia Ştrandului Neptun şi Poliţia Comunitară Arad au sesizat Poliţia Municipiului Arad pentru luarea măsurilor care se impun cu privire la acţiunea ilegală a administratorilor localului „La Mouche” din incinta ştrandului Neptun, care au amenajat un acces pietonal direct de pe podul Decebal, prin instalarea neautorizată a unei scări improvizate şi periculoase. Constatăm că această ilegalitate se adaugă altor acţiuni de presiune asupra administraţiei municipiului Arad, desfăşurate de grupul de interese al deţinătorilor localului şi a parcării Corleone, în scopul prejudicierii bugetului local şi a celorlaţi agenţi comerciali din incita Ştrandului Neptun. Prin crearea acestui acces ilegal, administratorii localului pun în pericol viaţa şi integritatea corporală a persoanelor care îl utilizează şi prejudiciază bugetul local, prin instigarea clienţilor de a se sustrage de la  plata taxei de intrare stabilită de Consiliul Local Municipal prin Hotârîrea CLM nr. 136 / 2009 privind regulamentul de organizare şi funcţionare a Ştrandului Neptun”, se arată într-un comunicat oficial remis de Primăria Municipiului Arad. 
Leontin Aslău: „Domnul primar Falcă nu are termen de comparaţie privind presiunile pe care le face asupra investitorilor privaţi”Omul de afaceri Leontin Aslău dă de înţeles că a dorit să răspundă prin aceeaşi mondedă autorităţilor care i-au blocat accesul liber spre terenul conscesionat, arătând spre noua parcare a ştrandului despre care afirmă acum că nu ar avea nici autorizaţie de mediu! „Ca proprietar al construcţiilor şi concesionar al terenului spun ceea ce spune şi Primăria Arad, tot timpul când am solicitat organele de ordine, şi anume că este un dosar pe rol care urmează a fi soluţionat de Judecătoria şi Tribunalul Arad. Nu înţeleg atitudinea lui Gheorghe Falcă vis-a-vis de această situaţie, atât timp cât pentru parcarea de lângă sensul giratoriu, care a blocat accesul în parcarea Corleone, a fost construită fără aviz de mediu, Agenţia de Mediu refuzând să-şi dea acordul pentru pentru nişte lucrări efectuate după mintea şi urechea lui Gheorghe Falcă”, a declarat Leontin Aslău. Nici mai departe, omul de afaceri nu ridică tunurile dinspre direcţia primarului Falcă. „ În legătură cu grupurile de interese, îl sfătuiesc să respecte legea, să îşi scoată din cap obsesiile privitoare la Aslău Leontin şi la parcarea Corleone. Iar referitor la presiuni, cred că domnul primar Falcă nu are termen de comparaţie privind presiunile pe care le face asupra investitorilor privaţi, îngrădindu-le accesul la proprietăţi. Tot referitor la grupurile de interese, pentru că se interzice tuturor arădenilor să manifesteze pe platoul din faţa Palatului Administrativ, ţin să precizez că se încalcă atât Constituţia, cât şi cele mai elementare drepturi pe care le-am câştigat la Revoluţie”, a conchis Leontin Aslău.

Sursa: Observator.info

Autor: Lucian Cozma ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro