Local

Al Treilea Război Mondial va ?ncepe azi?!

11.11.2010 ⋅ 0 comentarii

Al treilea Război Mondial se pare că va începe azi, 11 noiembrie, conform predicţiilor făcute de Baba Vanga, din Bulgaria, care a prezis cel de-Al Război Mondial, căderea comunismului şi moartea lui Stalin.
Mai multe articole din presa internaţională susţin că prezicerile Babei Vanga, pe numele ei adevărat Vanghelia Pandeva Dimitrova, conform cărora Al treilea Război Mondial ar începe azi 11 noiembrie sunt adevărate.


Povestea de viaţă a Babei Vanda este impresionantă, la 12 ani ea a rămas fără vedere în urma unui accident. A fost trântită într-un lan de grâu de o furtună puternică, fiind găsită cu genele acoperite de nisip. Când a ajuns la maturitate Vanga a prezis unele dintre cele mai importante momente din istoria umanităţii: cel de-Al Doilea Război Mondial, căderea comunismului şi moartea lui Stalin.

Vanga a prezis că Al Treilea Mondial va începe în noiembrie 2010 şi se va termina în octombrie 2014. Vezi mai jos alte predicţii făcute de Baba Vanga:

2011 - Animalele şi plantele din Emisfera Nordică vor dispărea din cauza armelor chimice şi biologice. Musulmanii vor ataca europenii rămaşi

2014 - Majoritatea oamenilor se vor îmbolnăvi de cancer

2016 - Europa va rămâne aproape nepopulată

2018 - China se va transforma în cea mai mare putere mondială

2023 - Orbita Pământului se va înclina

2033 - Calota polară se va topi

2043 - Musulmanii vor conduce Europa, iar economia va fi înfloritoare.

2066 - Americanii atacă Roma Islamică folosind arme meteorologice.

2076 - Va domni din nou comunismul pe Pământ.

fashiondays.ro