Local

Colegiul Tehnic de Construcţii şi Protecţia Mediului şi-a ales cei mai frumoşi boboci ?ntr-un bal stil cinema

06.12.2010 ⋅ 0 comentarii

Sezonul balurilor e în toi, astfel încât a venit rândul celor de la Colegiul Tehnic de Construcţii şi Protecţia Mediului Arad să-şi aleagă cei mai frumoşi reprezentanţi în cadrul unui bal deosebit, plin de momente antrenante. Astfel, plini de originalitate, profesorii coordonatori, alături de elevii organizatori şi de domnii directoriai Colegiului, au adus în faţa audienţei un spectacol original, plin de savoare, spontaneitate, în spatele căruia a stat foarte multă muncă. 

Respectând motto-ul Colegiului „Construim respectând natura... putere, viaţă, echilibru” şi ghidându-se după un proces instructiv-educativ de calitate, şanse egale pentru toţi elevii, organizatorii, alături de cei 12 boboci aspiranţi la titlul de Miss şi Mister Boboc Hidro 2010, şi-au pus la bătaie imaginaţia, talentulartistic, prezentând o serie de momente inedite, pline de culoare şi îndelungaplaudate de cei care au venit să-i susţină– aşadar, dansurile executate deboboci prin care au încercat să impresioneze juriul, probele inedite prin careau trecut şi care au stârnit amuzamentul publicului, au creat o atmosferăd eosebită, iar dacă a fost un bal în stil cinema, au fost prezentate şi o seriede filmuleţe interesante, creaţia celor din Colegiul Tehnic, care au fostextrem de apreciate de cei aflaţi în Sala Mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”. Elevii au respectat tradiţia Colegiului din care provin, demonstrând,încă o dată, că evoluţia şcolii constituită din fuziunea dintre Gr. Şc.Industrial de Construcţii – Montaj şi Gr. Şc. de Gospodărirea Apelor, unde fiecare a contribuit intens la înfăptuirea armonioasă a acestei fuziuni, nunumai la nivel instituţional, ci şi uman, dă roade, tinerii fiind foarte bine pregătiţi,gata oricând să facă faţă provocărilor.

Aşadar, seara baluluia fost deosebită, iar cât juriul a deliberat, trupa Geonosis a întreţinut atmosfera, transformând seara balului într-una de neuitat. Iar cei care vor purta coroniţa de Miss&Mister Hidro 2010 sunt Paula Atoderisei şi FlorinCovaci.

Sursa: Observator.info

Autor: (S.V.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro