Local

Arădenii invitaţi să testeze calitatea carburanţilor la LUKOIL

08.12.2010 ⋅ 0 comentarii

Compania petrolieră LUKOIL, unul din primii trei jucători de pe piaţa de carburanţi din România, cu o reţea de 300 staţii de distribuţie a ajuns şi la Arad cu campania „Testează calitatea carburanţilor Lukoil!”.

Arădenii vor putea testa carburanţii până mâine, în staţia Arad 7din strada Timişoarei, nr 145 unde a poposit Laboratorul Mobil de Testare a Calităţii.
De asemenea, clienţii companiei LUKOIL vor fi invitaţi să participe la discuţii tehnice cu personalul de specialitate al Laboratorului Mobil de Testare a Calităţii pe tema calităţii produselor petroliere, modului cum acestea influenţează performanţele motoarelor (putere, consum, nivelul noxelor poluante), şi vor putea solicita testarea carburantului Lukoil achiziţionat. În plus, dat fiind faptul că temperaturile scăzute din perioada de iarnă ridică adesea probleme conducătorilor auto, în special celor care au maşini cu motoare diesel, vor avea loc demonstraţii legate de comportamentul la temperaturi scăzute al carburanţilor tip diesel produşi de compania LUKOIL prin determinarea temperaturii limită de filtrabilitate.
„Compania doreşte astfel, să demonstreze calitatea produselor Lukoil şi să crească încrederea clienţilor faţă de acestea. În prezent, în cadrul LUKOIL România funcţionează un număr de trei laboratoare de analiză a carburanţilor (un laborator mobil şi două laboratoare staţionare)”, ne explică Alina Ilie, specialist marketing.
Cele trei laboratoare LUKOIL au fost reacreditate de către  Renar în conformitate cu prevederile  ISO 17025/2005 şi sunt în stare de operativitate, executând toate analizele care fac obiectul monitorizării Ministerului Economiei pe linie de calitate, în conformitate cu prevederile legale în vigoare (HG 689 dn 05/05/2004 şi HG 15/13.01.2006).
Acestea se subordonează Directorului General prin Biroul Calitate–Laboratoare, fapt ce asigură independenţa şi imparţialitatea în activitatea de laborator, buna practică profesională şi evitarea oricărui conflict de interese.

LUKOIL va împlini în curând 20 de ani pe piaţa mondială
LUKOIL este o companie petrolieră integrată, cu activităţi în explorarea, extracţia şi rafinarea ţiţeiului, precum şi în comercializarea produselor petroliere. Compania LUKOIL va aniversa anul viitor 20 de ani de activitate pe piaţa mondială, perioadă de timp în care a reuşit să devină unul din liderii pieţei de profil din lume, având reprezentanţe în 26 de ţări de pe glob. Din 1998 în România, compania LUKOIL deţine pachetul majoritar la rafinăria Petrotel Ploieşti şi comercializează carburanţi printr-o reţea de circa 300 staţii de distribuţie şi 10 depozite de produse petroliere.

Sursa: Observator.info

Autor: Simina Roz ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro