Local

Procurorul DNA obiectează la reevaluarea casei de pe I.L. Caragiale a primarului

08.12.2010 ⋅ 0 comentarii

*Reevaluarea terenului fostei fabrici de zahăr – abia în 18 ianuarie 2011
Încă o amânare în judecarea dosarului „Fabrica de Zahăr” în care este inculpat şi primarul Aradului, Gheorghe Falcă. Nici ieri Alexandru Şipoş, expertul care trebuia să facă reevaluarea terenului fostei fabrici de zahăr, nu a depus expertiza în instanţă, fără să menţioneze motivele acestei întârzieri. S-a dat un nou termen pentru depunerea acestei expertize: marţi, 18 ianuarie, ora 12.
Tot până atunci procurorul DNA de la Timişoara va depune obiecţii la expertiza realizată de Aster Carolina referitor la casa primarului de pe strada I.L. Caragiale. Vă reamintim faptul că această reevaluare stabileşte un preţ de 99 de mii de euro pentru imobil, faţă de 230 de mii de euro cu cât fusese evaluat în anul 2005. O diferenţă de 131.000 de euro aşadar.
Procurorul a cerut o copie a raportului de expertiză extrajudiciară aflat în dosarul de cercetare penală, pentru a formula obiecţiile. „Între cele două expertize apar unele neconcordanţe, de exemplu în cea din 2005 se precizează că imobilul datează din anul 1950, iar în reevaluare se spune că aceeaşi casă are o sută de ani”, a menţionat procurorul DNA.

Sursa: Observator.info

Autor: Dana Mirea ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro