Local

Muzică, dans, petreceri pentru copii şi cadouri toate la ?Daruri de Crăciun?

16.12.2010 ⋅ 0 comentarii

Decoraţiuni de iarnă, îmbrăcăminte, încălţăminte, gablonţuri, dulciuri şi multe alte surprize îşi aşteaptă cumpărătorii la Expo Arad Internaţional la „Daruri de Crăciun”. Târgul, ajuns anul acesta la a XI-a ediţie, ne propune o gamă diversificată de produse, ideale pentru cadourile de Crăciun. Picturi şi icoane inedite, ultimele modele de jucării dar şi ţinute pentru diferite ocazii pot fi cumpărate până duminică la preţuri speciale.

„Daruri de Crăciun” şi-a deschis ieri porţile tuturor celor interesaţi, organizatorii pregătindu-le arădenilor momente inedite cu muzică, dans, cadouri, petreceri pentru copii, colinde, show-uri exotice din lumea circului, teatru de păpuşi, activităţi sportive, concursuri şi întreceri distractive....
Copii de la diferite şcoli dar şi de la Palatul Copiilor au pregătit brăduţi inediţi pentru Crăciun, cei mai frumoşi fiind premiaţi. De asemenea, copii de la diferite cercuri de la Palat vor susţine zilnic concerte de colinde dar şi alte momente interesante. Bineînţeles că şi Moş Crăciun va fi atent cu ei pregătindu-le deja punguţele cu cadouri.
Printre cele mai apreciate şi căutate standuri de la târg se află cel al arădencei Maria Hălmăgean care oferă aranjamente de Crăciun cu „surprize”. La preţuri variind între 5 şi 50 de lei se pot cumpăra cadouri inedite şi interesante atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari fiecare aranjament având pe lângă dulciuri şi jucării, cutii pentru gablonţuri, lumânăriu... Din târg nu lipsesc nici produsele tradiţionale din judeţ dar nici dulciurile din ţara vecină.
Târgul poate fi vizitat de la 11 la 20 de azi şi până sâmbătă iar duminică de la 9 la 16, Expo Arad punând la dispoziţie transport gratuit.

Sursa: Observator.info

Autor: Simina Roz ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro