Local

La muncă, ?n vacanță

04.02.2011 ⋅ 0 comentarii

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă prelungirea perioadei de selecţie pentru studenţii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară.

Menţionăm că prelungirea perioadei de depunere a dosarelor se datorează discuţiilor purtate în vederea flexibilizării condiţiilor de participare şi ocupării a cât mai multe posturi. La selecţie vor putea participa studenţii şi masteranzii care urmează cursuri la zi, la orice facultate acreditata conform legii, inclusiv cei din ultimul an de studii.

Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limba germană va avea loc in perioada 07-25.02.2011 între orele 09.00–15.00, la sediul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, str. Avalanşei nr. 20-24, parter, în cadrul Direcţiei Relaţii Internaţionale EURES şi Mediere.

Pentru detalii puteţi suna la numerele de telefon 021 311.07.73 sau puteţi accesa site-ul la adresa http://www.muncainstrainatate.anofm.ro/anun-important-bursa-pentru-studen-ii-care-doresc-s-lucreze-pe-perioada-de-var-anului-2011-n-germani

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro