Local

Mai multe oficii poştale pentru plata rovinetelor

11.02.2011 ⋅ 0 comentarii

Începând cu această săptămână Poşta Română a anunţat extinderea serviciului „E-Rovineta” pentru încasarea tarifului de utilizare şi emiterea rovinetelor electronice-emitere multiplă E-Rovineta. Astfe, s-a extins activitatea de încasare a tarifului de utilizare şi emiterea multiplă a rovinietelor electronice, prin aplicaţia web, de la 8 oficii poştale, cât funcţionau până în prezent, la un total de 47 de oficii la nivel naţional.
Acest serviciu se adresează clienţilor persoane fizice sau juridice, în special posesori de parcuri auto mari, care pot solicita achitarea tarifului de utilizare pentru orice număr de autovehicule. La solicitarea clientului, i se pot transmite operativ documentele emise pe e-mail, scanat sau pe fax, fără încasarea unor taxe suplimentare.
De asemenea, pentru a veni în sprijinul posesorilor de vehicule cărora li s-a întocmit proces-verbal de contravenţie, conform legislaţiei în vigoare, pentru circulaţia fără rovinietă, achitarea cuantumului amenzii (între 250 şi 4.500 lei, în funcţie de categoria de autovehicul) poate fi făcută prin mandat poştal, contul fiind menţionat în procesul verbal, la toate ghişeele oficiilor poştale din ţară.

Sursa: Observator.info

Autor: Simona Vîrvarii ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro