Local

Arădenii aflaţi ?n căutarea unui loc de muncă au de ales ?n această săptăm?nă din 277 de job-uri

14.02.2011 ⋅ 0 comentarii

Fiecare săptămână aduce veşti bune arădenilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă – pentru această săptămână sunt puse la dispoziţie de angajatorii de pe raza judeţului Arad prin intermediul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Arad tot mai multe locuri de muncă. Aşadar, cei peste 11.000 de arădeni aflaţi în şomaj (din care 4.853 sunt femei, iar 9.648 provin din sectorul privat), au de ales în această săptămână din 277 locuri de muncă – cu 62 mai multe faţă de săptămâna precedentă, dând astfel speranţe celor care îşi caută în această perioadă un loc de muncă. Astfel, conform statisticilor oferite de Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă, în judeţul Arad, numărul locurilor de muncă oferite de către angajatori este în continuare crescut pentru cei cu studii medii şi profesionale, fără o calificare anume. Cele mai multe oferte de muncă sunt pentru ocuparea unui post de operator confecţii industriale, îmbrăcăminte-ţesături, tricot, materiale sintetice – 55 posturi, muncitor necalificat în industria confecţiilor (35), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (22). De asemenea, alţi 30 de arădeni ar putea fi încadraţi pe posturi precum confecţioner asamblor  articole din textile sau magazioner (15, respectiv alte 15 posturi). Alte 12 posturi sunt oferite pentru arădenii care doresc să fie încadraţi drept  muncitori plantaţii şi amenajare zona verde. Pentru cei cu studii superioare sunt oferite 3 posturi de inginer producţie şi alte 11 pentru operator calculator electronic şi reţele.

De asemenea, cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă mai  pot alege din posturi precum agent securitate (10), tâmplar universal (8), prelucrător prin electroeroziune (8), lucrător comercial (6), lăcătuş mecanic construcţii metalice şi navale (6), dulgher restaurator (6), tăietor cu flacăra (autogen) (5), tehnician mecanic (4), lăcătuş mecanică fină (5), ş.a..

Veşti bune şi pentru cei care locuiesc în Sebiş – angajatorii caută 22 de persoane pe care să le încadreze pe posturi precum muncitori plantaţii şi amenajări zone verzi (12), confecţioner articole din piele şi înlocuitori (3), şofer, fasonator cherestea, cameristă, tâmplar universal ş.a..
Cei care locuiesc la Lipova au de ales din 13 posturi, dintre care cele mai multe sunt cele pentru montatori subansamble (12) şi un post de gestionar depozit.

Sursa: Observator.info

Autor: Simona Vîrvarii ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro