Local

Arădeni reţinuţi pentru furt de bani direct din bancomate

15.02.2011 ⋅ 0 comentarii

Poliţiştii arădeni au reuşit anihilarea şi reţinerea a două grupuri de tineri, care furau bani din bancomate. În urma cercetărilor  şi a investigaţiilor  efectuate, poliţiştii Secţiei nr 1 de poliţie au prins în flagrant două grupuri de tineri, care au sustras bani, din  mai multe bancomate, din cartierul Aurel Vlaicu, din municipiul Arad.
Din cercetările efectuate s-a constatat că suspecţii foloseau un dispozitiv pe care era aplicată o bandă adezivă pe ambele feţe şi care era montat peste orificiul de eliberare a banilor. În aceste condiţii, aşteptau ca persoanele care doreau să scoată bani de la bancomat efectuau tranzacţia, iar după ce acestea plecau de la bancomat fără banii solicitaţi, suspecţii scoteau dispozitivul pe care erau prinşi banii.
Cele două grupuri care acţionau, formate din A. Alexandru de 22 ani, B. Sergiu  de 24 ani şi R. R[yvan de 21 ani, toţi din  Arad, respectiv B. Ioan şi I. Zsolt  de 28 ani, ambii din comuna Fântânele au fost reţinute  de către poliţişti. Pe numele celor din primul grup a fost deja emise mandate de arestare preventivă pentru infracţiunii de furt calificat, iar cel de-al doilea grup, va fi prezentat în cursul acestei zile, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora.

Sursa: Observator.info

Autor: A.M.C ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro