Local

Copilul rănit grav ?n incendiul care a cuprins o casă din Lipova a murit la spital

21.02.2011 ⋅ 0 comentarii

Băieţelul de trei ani din oraşul arădean Lipova care a fost rănit grav, miercuri, după ce casa în care se afla singur a luat foc, a murit, vineri, la spital în urma rănilor suferite.

Copilul a murit vineri, la două zile de la incendiul care a cuprins casa în care se afla singur, medicii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad afirmând că au intervenit complicaţii în urma arsurilor suferite la căile respiratorii.

Timp de două zile, băieţelul a fost internat pe Secţia de terapie intensivă.

Conform medicilor, arsurile de pe căile respiratorii au fost grave, iar copilul suferise şi o intoxicaţie cu monoxid de carbon, astfel că viaţa acestuia nu a mai putut fi salvată.

Incendiul a izbucnit, miercuri, la o casă din oraşul arădean Lipova, în care băieţelul se afla singur, sora acestuia, de 15 ani, fiind plecată la vecini.

Localnicii de pe stradă au observat fumul dens care ieşea din casă şi au intrat, găsind copilul cu arsuri pe corp.

Băieţelul a fost preluat de o ambulanţă SMURD şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, medicii constatând că are arsuri pe faţă, membre şi la căile respiratorii, dar şi o intoxicaţie cu monoxid de carbon.

Pompierii constataseră că incendiul a izbucnit în urma unui scurtcircuit produs pentru că instalaţia electrică a casei era foarte veche.
Localnicii afirmă că părinţii celor doi minori sunt plecaţi la muncă în Spania şi că aceştia locuiau cu bunica lor, care era la serviciu în momentul izbucnirii flăcărilor.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro