Local

T?rgul Confort Construct & Instal 2011 reuneşte firme din Rom?nia, Ungaria şi Grecia

23.02.2011 ⋅ 0 comentarii

Expo Arad Internaţional pregăteşte cel mai important eveniment dedicat construcţiilor şi instalaţiilor din vestul ţării, târgul Confort Construct & Instal.     

Cea de-a XVII-a ediţie a expoziţiei se va desfăşura în perioada 24 – 27 martie 2011, târgul reunind pe suprafaţa interioară şi pe cea exterioară a complexului Expo Arad Internaţional firme de profil din România, Ungaria şi Grecia.

Eveniment de referinţă la nivel naţional în industria construcţiilor şi instalaţiilor, târgul va cuprinde şi Salonul Protect - protecţia muncii, sisteme de pază şi protecţie, precum şi Salonul Tehnic.

Cele aproximativ 120 de firme participante vin cu o bogată ofertă de echipamente, produse şi servicii de calitate grupate în pachete accesibile, cu soluţii complete pentru construcţia, modernizarea, amenajarea şi întreţinerea imobilului dumneavostră, sisteme inteligente de monitorizare şi control, tehnologii şi inovaţii în instalaţii, centrale de încălzire ecologice şi economice, dar şi cu produse şi servicii de lux.

În paralel cu expoziţia vor avea loc o serie de conferinţe şi întâlniri de afaceri.     Astfel, în data de 24 martie Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad în parteneriat cu Autoguvernarea judeţului Bekes, Fundaţia de Interes Public pentru Dezvoltarea Localităţii şi Dezvoltare Regională a Intreprinzătorilor Judeţului Békés şi Camera de Comerţ şi Industrie Békés organizează un forum economic româno – maghiar în cadrul proiectului AB-Expo, Programul de Cooperare Transfrontalieră HURO 2007 – 2013. Acest proiect vizează extinderea complexului expoziţional Expo Arad Internaţional cu un centru internaţional de conferinţe.

Ziua de 25 martie va fi dedicată conferinţei de lansare a proiectului CBusiness Forum în rândul mediului de afaceri din regiunea transfrontalieră.

Târg cu tradiţie în mediul economic, Confort Construct & Instal se bucură de mai bine de 16 ani de participarea naţională şi internaţională a firmelor specializate. Datorită succesului înregistrat la fiecare ediţie, prezenţa la târg şi la conferinţe, atât în calitate de expozant, cât şi în cea de vizitator, nu trebuie să lipsească din agenda fiecărei instituţii sau firme din domeniul construcţiilor, instalaţiilor şi al protecţiei muncii.
Firmele care doresc să participe în calitate de expozant şi nu şi-au rezervat încă un spaţiu în cadrul târgului mai pot face acest lucru până în data de 1 martie 2011 dacă accesează site-ul expoarad.eu sau apelează numerele de telefon: 0730 188291,  0257 216 520 – persoană de contact Cimi Enache.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro