Local

Campania ?Arădeni pentru arădeni? continuă

28.02.2011 ⋅ 0 comentarii

Camania derulată încă de anul trecut în favoarea raădenilor nevoiaşi continuă şi în acest an, astfel încât în această lună alte 69 de familii au primit ajutoare donate de către arădeni inimoşi. Aceştia au primit ajutoare constând în saci îmbrăcăminte pentru copii, femei şi bărbaţi, pe baza anchetelor efectuate de către DDAC. La distribuire au participat reprezentanţi ai DDAC, Societatea de Cruce Roşie -  filiala Arad, AHNR, CARP, Fundaţia ProPrietenia,

„De la începutul campaniei s-au distribuit un număr de peste 1594 de saci cu haine, plase cu alimente diverse, pentru un număr de 277 de familii cu situaţie materială precară, pe baza cererilor tip şi a proceselor verbale de predare-primire”, a arătat Erika Stark, directorul DDAC Arad.
O altă campanie extrem de importantă care se va desfăşura în perioada imediat următoare este una de conştientizare asupra efectelor substanţelor halucinogene şi psihotrope. În cadrul acestei campanii de conştientizare a populaţiei cu privire la efectele nocive ale acestor substanţe, participă: Primăria mun. Arad, DDAC, Direcţia de Sănătate Publică, ISJ, Inspectoratul jud. de Poliţie, Poliţia locală Arad, Centrul Antidrog şi Consiliul local al tinerilor. S-a întocmit un model de colaborare inter-instituţional în vederea realizării campaniei şi se pregătesc materiale de informare care se vor distribui în şcolile arădene.

Sursa: Observator.info

Autor: Simona Vîrvarii ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro