Local

Peste 200 de semnături pentru revenirea la vechea impozitare ?n S?nicolaul Mic

04.03.2011 ⋅ 0 comentarii

Strângerea de semnături s-a încheiat în cartierul arădean Sânicolaul Mic, iar astăzi lista, împreună cu o plângere, au fost depuse la registratura primăriei Arad, de către Dan Cotuna, autorul acestei iniţiative.

Este vorba despre nemulţumirea celor din Sânicolaul Mic, referitor la zona de impozitare în care au fost încadrate străzile din acest cartier. În anul 2011, impozitele se plătesc aferent zonei A, şi nu zonei D, aşa cum s-a întâmplat până acum. Primăria spune că această schimbare s-a făcut în baza investiţiilor care se află în desfăşurare aici, pentru canalizare şi asfaltarea străzilor. Arădenii nu sunt însă de acord să plătească impozite mai mari, de vreme ce lucrările nu s-au încheiat, iar utilităţile respective nu le sunt puse la dispoziţie.

„Unele partide politice au iniţiat şi ele astfel de campanii de strângeri de semnături, însă eu mă delimitez de orice iniţiativă politică. Este strict o acţiune civică, sprijinită de Consiliul Local Civic”, precizează Dan Cotuna, locuitor al cartierului Sânicolaul Mic. Acesta a reuşit să adune peste 200 de semnături de pe toate străzile acestui cartier.

„Ne dorim să se revină la vechea impozitare până la finalizarea şi punerea în funcţiune a utilităţilor din cartier”, spune Cotuna.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro