Local

Crimă sau sinucidere pe strada Coșbuc?

07.03.2011 ⋅ 0 comentarii

Duminică, 6 martie, în jurul orei 13,00, pompierii de la ISU Arad, alertați de proprietarul unui imobil de pe strada Coșbuc, nr. 31, ce bănuia că ceva nu este în regulă cu chiriașul său, pe care nu-l mai văzuse de două zile și al cărui telefon suna în gol, au forțat ușa locuinței acestuia și l-au găsit mort în cameră, înjunghiat de două ori în zona inimii.

Chiriașul respectiv, un cetățean german în vârstă de 45 de ani, îşi stabilise domiciliul în România în urmă cu 5 ani de zile, activând voluntar la o fundație din comuna Țipari, însă începând din luna octombrie a anului trecut a lucrat benevol pentru Asociația umanitară arădeană INTEGRA, ce acordă asistență persoanelor cu dizabilități. Neamțul, originar din ținutul Freiburg im Breisgau, îi ajuta mai ales pe copii să înveţe pictura şi sculptura, adică un soi de terapie prin artă.

Din spusele cunoscuţilor, omul suferise o depresie în urma cu câteva luni, datorită despărţirii de prietena lui, o voluntară venită împreună cu el din Germania.

După cum constata Florin Roman, procuror criminalist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, se pare, totuşi, că a fost vorba despre o sinucidere: „...am descoperit două plăgi înjunghiate în zona inimii, cuţitul (era) alăturat, nu există urme de răvăşire iar uşa nu prezintă urme de forţare, fiind încuiată pe dinaăuntru... ”, însă concluzia finală nu poate fi pusă decât după ce se va fi efectuat autopsia.

Sursa: Observator.info

Autor: Vasile Zărăndan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro